Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hotelbe hogy szedjek össze egy lányt aki nagyon aranyosnak néz ki?
Figyelt kérdés
19/F
Most nyaralok és egy hotelbe látok egy lányt de mindig csak vacsoránál vayg reggeliné de csak ő van az anyukájával és mindig vele van...Nem tudom hogy hogy tudnék vele beszélgetni.
Amúgy szerintem bejövök neki mert mikor látom akkor ő is rámnéz de elkapja mindig a fejét mintha nem is engem nézett volna, elég szégyellősnek tűnik.
2-3 évvel lehet nálam fiatalabb.
Így hogy az anyukájával van nem tudom hogy hogy közeledhetnék.Vagy egyáltalán mit mondjak neki.
Kerestem őt napközben is de sose látom.
Mit tegyek nagyon tetszik de nem vagyok egy nagy leszólítós fiú?
2012. aug. 28. 21:27
1/4 anonim válasza:
Ha egyedül megy ételért gyorsan menj te is kajáért és akkor szólítsd le! Sok sikert!;)
2/4 anonim válasza:
ésha elkapta a fejét akkor már tetszel neki, huh? :D én ha valakit nézek, és visszanéz, akkor azért is el szoktam kapni a fejem, hogy nehogy azt higgye, hogy akarok tőle valamit, és ezért nézem
3/4 A kérdező kommentje:
De utána újra rám néz, megigazítja a haját stb... ezt lehet érezni.
És mit mondjak neki?
2012. aug. 28. 22:35
4/4 anonim válasza:
ebből amit leírtál szerintem te is tetszel neki, de valószínűleg neki is gáz, hogy ott van az anyukája és így nem nagyon tud veled foglalkozni. ha véletlenül egyedül látod egy pillanatra akkor nyugodtan menj oda és szólítsd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!