Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szedjek fel egy lányt strandon?
Figyelt kérdés
szemezésen túl még nem jutottam soha. odamegyek hozzá és mit mondjak?2012. aug. 5. 11:10
1/22 anonim válasza:
szia cica van gazdád? vagy szopol e?
2/22 anonim válasza:
Teljesen mindegy, a lényeg h külsőre bejössz-e neki. Strandon a legfontosabb, h jó izmos legyél.
3/22 A kérdező kommentje:
annyira nagyon nem, de izmos vagyok azért. jóképű vagyok szerintem, általában lányok azt mondják hogy 10/8,5 vagyok külsőre. most komolyan ha ezt mondom: szia cica van gazdád? vagy: leszopsz? erre szerintem mindenki azt mondaná hogy húzz a faszomba stb. még ha be is jövök neki, még akkor is
2012. aug. 5. 11:19
4/22 anonim válasza:
izmos? haha most jót nevettem ...gyerekek,gyerekek....66kgos sportos testalkatú srác vagyok,ÁLLÍTÓLAG JÓKÉPŰ.....de én magamra sose mondtam....csak nekem mások...de mindez sza@t sem érne,ha nem lenne meg az a belső kisugárzásom és rámenőségem minden tisztelettel a Hölgy felé....ennyi. a külső is fontos de ha belül tuti vagy,akkor semmi sem akadály! ;)
23/F
5/22 anonim válasza:
menj el haverokkal, sokkal könnyebb lesz szerintem, én rohadtul visszahúzódó vagyok, de tegnap elmentünk strandra és sikerült is elég jól összeismerkednem 1 lánnyal :)
6/22 anonim válasza:
persze ez természetes,hogy ha haverral mész nagyobb az önbizalom & a hangulat is! : ) de ha egyedül vagy akkor is Nő a Nő...! :)
23/F
7/22 A kérdező kommentje:
mért milyen kisugárzásom legyen? most az önbizalomra gondolsz?
2012. aug. 5. 11:31
8/22 anonim válasza:
11:22 Belső kisugárzás? Na ne! Jóképű vagy, ezért jössz be a csajoknak, ennyi. Olyan h kisugárzás, nem létezik.
9/22 anonim válasza:
pff dehogy nem. engem is fogott már meg nem is kicsit olyan lány, aki külsőre egyáltalán nem az esetem.
10/22 A kérdező kommentje:
szóval az volt a kérdésem hogy mit mondjak az illető lánynak, mert szemezésen túl még nem voltam.
2012. aug. 5. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!