Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy szedjek fel egy lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szedjek fel egy lányt strandon?

Figyelt kérdés
szemezésen túl még nem jutottam soha. odamegyek hozzá és mit mondjak?
2012. aug. 5. 11:10
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
18%
szia cica van gazdád? vagy szopol e?
2012. aug. 5. 11:12
 2/22 anonim ***** válasza:
48%
Teljesen mindegy, a lényeg h külsőre bejössz-e neki. Strandon a legfontosabb, h jó izmos legyél.
2012. aug. 5. 11:17
 3/22 A kérdező kommentje:
annyira nagyon nem, de izmos vagyok azért. jóképű vagyok szerintem, általában lányok azt mondják hogy 10/8,5 vagyok külsőre. most komolyan ha ezt mondom: szia cica van gazdád? vagy: leszopsz? erre szerintem mindenki azt mondaná hogy húzz a faszomba stb. még ha be is jövök neki, még akkor is
2012. aug. 5. 11:19
 4/22 anonim ***** válasza:
45%

izmos? haha most jót nevettem ...gyerekek,gyerekek....66kgos sportos testalkatú srác vagyok,ÁLLÍTÓLAG JÓKÉPŰ.....de én magamra sose mondtam....csak nekem mások...de mindez sza@t sem érne,ha nem lenne meg az a belső kisugárzásom és rámenőségem minden tisztelettel a Hölgy felé....ennyi. a külső is fontos de ha belül tuti vagy,akkor semmi sem akadály! ;)

23/F

2012. aug. 5. 11:22
 5/22 anonim ***** válasza:
67%
menj el haverokkal, sokkal könnyebb lesz szerintem, én rohadtul visszahúzódó vagyok, de tegnap elmentünk strandra és sikerült is elég jól összeismerkednem 1 lánnyal :)
2012. aug. 5. 11:23
 6/22 anonim ***** válasza:

persze ez természetes,hogy ha haverral mész nagyobb az önbizalom & a hangulat is! : ) de ha egyedül vagy akkor is Nő a Nő...! :)

23/F

2012. aug. 5. 11:28
 7/22 A kérdező kommentje:
mért milyen kisugárzásom legyen? most az önbizalomra gondolsz?
2012. aug. 5. 11:31
 8/22 anonim ***** válasza:
25%
11:22 Belső kisugárzás? Na ne! Jóképű vagy, ezért jössz be a csajoknak, ennyi. Olyan h kisugárzás, nem létezik.
2012. aug. 5. 11:32
 9/22 anonim ***** válasza:
28%
pff dehogy nem. engem is fogott már meg nem is kicsit olyan lány, aki külsőre egyáltalán nem az esetem.
2012. aug. 5. 11:33
 10/22 A kérdező kommentje:
szóval az volt a kérdésem hogy mit mondjak az illető lánynak, mert szemezésen túl még nem voltam.
2012. aug. 5. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!