Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szedjek fel egy lányt strandon?
nem számít a kisugárzás? muhaha ezt inkább nem is láttam! ismered Te egyáltalán a nőket??? :DDD áhh ez kemény :D nem fogok vitába szállni veled :D de mint írtam,MINDEN ember más! ki,mivel tudja "megfogni" a csajokat !: ) én csak annyit írtam,hogy szerintem így viheti a pálmát ennyi! hidd el,nem egy csajon tapasztaltam én mint "nyomi" : ))
23/F
2feles és 2sör a hevarokkal!
Az ha kicsit hebegsz, habogsz, az nem gáz...(a csajok azért szimpinek is találják, ha zavarba jössz tőlük)
Habár ha én iszok, akkor beindul a gőzmozdony és pofátlanul magabiztos tudok lenni!
Menjetek oda a haverokkal és érdeklődjetek, vagy keresétek a felfújható karúszótokat vagy hívd el őket labdázni, mert nem jött ki a csapat és utána hívd meg valamire....(utána duma, ha érdeklődik akkor nyert ügyed van)
Izmos alkat az nem oszt nem szoroz!
Na jó, volt már lány, aki az alkatom miatt nézett meg, de viszonylag kevés! Mondjuk 50-ből 1 és kifejezetten jó izmos alkatom van és magas is vagyok! (93kg/186cm)
Meg én amúgy sem vagyok egy csajozógép, de azt szeretik, ha valami hülye dumával fogsz odamenni és röhöghetnek egyet!
persze csak főleg ha cicababákra nyomulsz akkor a poént se vidd túlzásba legalábbis ne a legelső pár szóban....mert akkor meg ők hagynak ott...mértékkel mindent először utána úgyis hozza a helyzet,hogy mire vevők...lehet 20perc múlva már csekkolják a répácskát az öltőzőbe...sose tudhatod!! ;)
23/f
Legyél vicces, humoros, pozitív, férfias, látsszon, hogy vannak izmaid, ne szégyelld megmutatni őket.
A kisugárzás a lényeg és hogy jóképű, jó pasi legyél.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!