Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szedjek fel egy lányt strandon?
Jajj ecsém, ami ott és hirtelen jön! De először le lehet szűrni, hogy kb. milyen a csaj....(plázacica, szülőkkel van, egy laza kis csajbanda, aki a hét fáradalmait piheni ki)
Mondjuk odamentek és közlöd, hogy számotokra elpusztíthatalan mennyiségű sör van az Audi hűtött rakterében és röhögtök...(ha Audid van, akkor kapásból nyerő, ha meg nem a röhögésből leveszi, hogy csak poén az egész), ezt nem tanácsolom olyan kiscsajnál, aki szülőkkel jön pl. de ne ezt te is leveszed szerintem!
Ha bevállalós a csaj és te sem vagy szerény, akkor közöld vele, hogy tök jó figurák vannak az XY-odra(ízlés kérdése mit mondasz) tetoválva és hogy nem-e akarja közelebbről is megnézni..(ha már ott van, akkor amúgy sem agyal a tetkón, vagy legfeljebb elvonod a figyelmét):)
Pihenős bulizós csajcsapatot gondolkodás nélkül hívhatsz el labdázni vagy csúszni egyet, ha van csúszda és utána leülni és elhívni beszélgetni utána, vagy meghívod valamire!
Vagy mondjuk megnézed és ő is megnéz és megmondod mikor oda mentek hozzájuk, és a beszélgetés közben bedobod, hogy szép a szeme és nem-e tarthatod meg, vagy hogy az anyajaegye a hasán, fenekén annyira csábító, hogy közelebbről is meg akartad vizsgálni! Vagy szimplán közlöd vele, hogy jókedvű csajcsoportot látsz és nem akarod, hogy társaság nélkül maradjanak!
De sok lehetőség van, amiket én felsoroltam, azok biztosan gagyinak tűnik itt a sok keménypö..ű májergyerek között és gép előtt tespedő plázacicának! Ha a csaj ismerkedni akar, akkor azon kívül, hogyha a szemébe büfögsz szinte mindenre nyitott lesz!
A nagy túróst számít a férfiak külseje, akkor nagyon sok egyedülálló srác körülöttem orrba szájba vinné haza a dögös nőket! Sajnos a nők 80-90%-ának csak a dellaméter számít és nem oszt nem szoroz az, hogy jó a tested, jóképű vagy, vagy hogy jó-e a dumád!!
Én is félénk vagyok alap esetben, szóval 1-2bátorító korsó sör nem árt, ha akcióra szánod el magad! Ha meg elküld, akkor ott van még kb.200 nő a strandon, akikből lehet válogatni!
Ha komolyan akarsz dolgokat, akkor azért ne tömd meg egyből a strandon, csak tapi smaci..., utána meg beszéltek és eldől mit is akart a csajszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!