Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan szolgáltatás hogy egy nő találkozik velem és elmondja mi a baj velem hogy nem kellek a nőknek?
És melyik a hasznosabb képesség az életben? Autót vezetni (én mondjuk Bp-en lakom, tehát mindenhova el tudok jutni tömegközlekedéssel), vagy rendberakni az életed, megoldást találni a problémáidra, és ennek segítségével vagy párra lelni, vagy megoldani az életed egyedül...
Nyilván ha az autóveztést fontosabbnak ítéled, akkor költs arra, és hagyd a fenébe ezt a szüzesség dolgot, de jelek szerint te tipikusan az vagy, aki se lenyelni, se kiköpni nem tudod a csajoknál sikertelenséged.
Azt nem fogadod el, hogy változtatni kell, és ez áldozattal jár (akár anyagi áldozattal, mert nem csak a pszichológus nincs ingyen, de a ruházkodás, az edzés, a fodrász, a kultúrálódás, a programok, a randik sem), se elogadni nem tudod, hogy ebben sikertelen leszel.
Pedig a kérdésedben még fizetnél azért, hogy valaki megmondja mi a baj, most meg kiderül, hogy pénzkidobás az egész ;)
Btw hozzád nem kell 4 éves pszichológus képzés.
Eddig kb 5 választ írtál, és már kezd látszani, hogy miért nem tudsz ismerkedni. Ha a hárítás az egyetlen ötleted, azzal sincs baj, de szólok, az nem vezet sikerre
(ps: ne értsd félre, nekem tök mindegy, hogy tudsz e csajozni vagy sem, az ittlévő emberek életét minimálisan sem befolyásolja az, hogy szűz maradsz e örökre, szóval igazából nyugodtan folytasd tovább, amit eddig tettél, hiszen az utóbbi 15 évben is milyen komoly sikereket értél el vele)
"Képes vagy egyedül is jól érezni magad?"
Ez a kedvencem mindközül! Ezt a kérdést szoktam én is felenni a sikertelen haveroknak.
Mindig ugyanaz a válasz:
- Majd elmegyek nyaralni, ha lesz párom!
- Majd járok edzeni, ha lesz kiért!
- Majd elmegyek moziba a baránőmmel!
- Régen szeretnék X hobbit csinálni, de nem egyedül!
Minden esetben mondom nekik, hogy a nyaralás, a sport, a hobbik, a kikapcsolódás egyedül is élvezhető. Ha ezeket elkezi csinálni, akkor sincs semmi garancia arra, hogy becsajozik, de legalább sokkal elviselhetőbb az egyedüllét.
Amikor én voltam 2 évig egyedül, akkor ezekről sosem mondtam le. Cserébe hallgattam őket, hogy nekem milyen könnyű, mert kimozdulok, mert van miről beszélnem a nőkkel... Bezzel belevágni egyik sem akar.
Hát, lehet hogy bunkóság, de van az a mondás, hogy "Addig nyújtózkodj amíg a takaród ér!"
Nagyon sok olyan csaj van, akit nem vesznek észre az olyan srácok mint amilyen a kérdező, mert a legtöbbször csak az általuk elképzelt "ideális nő"-ket bámulják és azokról álmodoznak. Ezeknek a csajoknak meg (általában) átlag feletti, szuperszexi külsejük van és ott egy átlagos srácnak meg vajh'mi kevés esélye van.
Emiatt meg lemaradnak az átlagos csajokról. Akiknek lehet, hogy rövid vagy görbe a lábuk, vagy van egy kis pocakjuk, vagy nagyobb a fenekük, vagy éppen nem elég szép a hajuk, vagy bármi ami miatt kapásból azt lehet mondani, hogy "Kuka". Aztán közben lehet, hogy ezerszer többet érnek annál mint akiről álmodoznak a kérdezőhöz hasonló 29 éves szűz srácok.
Lejjebb kell adni az igényekből és észre kell venni a tökátlagos vagy akár átlag alatti csajokat is. Mert lehet, hogy pont egy olyannal jönnél ki a legjobban.
De nem kell aggódni, mert a nők között is vannak olyanok mint a kérdező, és nekik is sokszor olyan elvárásaik vannak amiknek egy átlag srác nem felel meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!