Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik igénybe vették prostituált szolgáltatását: jobbak a szexben, mint egy hétköznapi barátnő?
Nő függő. Voltam olyan prostival akire rá volt írva az arcára az unalom, barátnőben is van ilyen.
Olyan prosti is volt akivel iszonyat jó volt minden. Ránézésre nem lehet megmondani.
Exprostival volt szexkapcsolatom, én élveztem az együtt töltött időt.
Teljesen más a kettő, szerintem nem is összehasonlítható... a prostinál inkább egy fizetett show műsort kapsz, amit lehet élvezni, ha jó az előadó. Ha jól választottál, akkor egy jó kikapcsolódás, vizuálisan sokkal jobb mintha csak a kezed dolgozik, de kb. lehetne egy önkielégítés egy formájának nevezni.
A barátnőnél van érzelmi kötődés is és kétoldatú az élvezet, az már egy következő szint, ami szerintem jobb ;)
Barátnő mellett eszembe nem jutna igénybe venni egy prosti szolgáltatását és nem csak azért mert megcsalásnak minősül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!