Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan prostituált, aki pénzen kívül szolgáltatást vagy értéktárgyat is elfogad cserébe?
Természetesen arra gondoltam, hogy valami nagyobb értékű szolgáltatás, mint a hölgy tarifája és ingyen kapná a szolgáltatásért cserébe. Vagy egy szintén nagyobb értékű tárgy, például értékes antik festmény vagy ilyesmi.
A pénzátadás teljesen agyonvágja a libidómat meg szorongani kezdek, mint mikor a nyerőgépbe dobálja az ember a pénzt az meg csak nyeli és nyeli és nyeli... és olyan kevés játékidőt ad.
Szerintem a legtöbb prosti nem rendelkezik kellő ismeretekkel az értékes antik festmények felismeréséhez, sem a kapcsolatokkal az értékesítésükhöz.
Nem lenne egyszerűbb berakni a pénzt egy borítékba, a borítékot meg egy "ajándék könyvbe" ha már ilyen szêplelkű vagy?
Hát nem a pénztárcádból kell leszámolni!
Előre összhajtva leteszem az asztalra,és hozzáteszem:Az ajándék!
Vannak lányok aki nem is szeretik előre, de engem nem zavar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!