NAV-hoz felvennének, hogy járjak prostikhoz szolgáltatást igénybe venni, és nézni, hogy adnak-e számlát?
Hallottam, hogy fodrászokhoz is járnak ellenőrök.
Ingyen van+fizetés is jár érte. Best job ever.
Nem hiszem, hogy minden ember aki összeakarja kötni a kellemest a hasznossal, olyan helyre is kerül...
Ne haragudj, de szerintem a NAV nem foglalkozna ezzel!
Mit gondolsz, majd jól kitüntetnek ha beletenyerelsz a lányokat futtató maffiába? :)
Egyébként meg.. aki maga megy prostinak annak nem elég, hogy eladja a lelkét, még te is jól megba sznád.. óriási vagy mondhatom. :(
Üdvözletem!
Pont egy ilyen emberre lenne szükségünk a cégnél! Üresedés gondja lépett fel, mivel páran összeszedtek egy két változatos "virágcsokrot".
Amit elvárunk:
-ápolt megjelenés
-kívánatos külső
-szolid ingatlannal rendelkezés (lakás, ha épp olyan alany az adott ellenőrzésre kijelölt személy)
-rugalmasság (ha ki kell menni vidékre, v. a 8. emeleten fogad az illető a lakásán)
-ápolt fogsor, és körmök!
Amit garantálunk:
-magas fizetés
-cégalapítás esetén adózás mentesség(ha még a cégnél vagy, vagy teljesítettél 8 évet szünet nélkül)
-anonim akta
-személyvédelem ha szükség tartja
-és élvezet!
Jelentkezését várjuk az én címemre szánt Önéletrajzzal, és szépen megfogalmazott bemutatkozással!
Cím: Lisztőrlő
Tisztelettel: a NAV egyik interview fogadó alkalmazottja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!