Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire kell figyelni, ha igénybe akarom venni a szolgáltatást?
Figyelt kérdés
Tervezek egy "kirándulást" egy rosszlányokon hirdetett hölgynél. Igazából nincs konkrét jelöltem, de nem vettem még igénybe ilyesfajta szolgáltatást.2020. márc. 30. 01:03
1/13 anonim válasza:
Én sem vettem még igénybe, de sose lehet tudni.
Én elsősorban a kedvességére figyelnék, hogy ne egy ellenszenves valaki legyen.
Ezt telefonban azonnal le lehet vágni amúgy.
Mindenesetre szerintem ne mostanában tervezd.
F
2/13 anonim válasza:
Csak szólok, hogy most kijárási korlátozások vannak, és nem kéne ilyen helyekre járkálni. Igaz, nem mondtad, mikor tervezed, gondolom fél év múlva és már most megkérdezed, hogy alaposan felkészülj.
3/13 anonim válasza:
Húzzatok gumit meg maszkot, és csak kesztyűvel nyúlj hozzá.
4/13 A kérdező kommentje:
Csak szólok, hogyha megállít a rendőr azt mondom, hogy a műkörmöshöz megyek...
2020. márc. 30. 01:09
5/13 anonim válasza:
4. Csak szólok, hogy a hazudozás nem segít azon, hogy emberéletekkel játszol. Ne így bohóckodj. De hát emberélet, az hülyeség, minek is, ugye?
6/13 anonim válasza:
Amúgy mi van, barátnőt nem megy találni? Csak pénzért, te szerencsétlen lúzer!
7/13 A kérdező kommentje:
#5/6 Mert amikor lepakolom a spanyolból jött kamiont, de előtte átmegyek egy 600 nm2-es csarnokon, az is bohóckodás. Tedd az agyad sebességbe, mielőtt elindítod a pofádat.
2020. márc. 30. 01:36
8/13 A kérdező kommentje:
Bocs, egy nulla lemaradt. Ez biztosan a koronavírus tünete. hesteg mindmeghalunk
2020. márc. 30. 01:38
9/13 anonim válasza:
6# Ez aztán a segítség, gondolom pont a te kommentedre volt kíváncsi a kérdező :D
Csak ahhoz menj, akik pozitív visszajelzéseket kaptak. Szerintem
;)
10/13 anonim válasza:
Én is menni akarok.
Zsanihoz menjél full természetes .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!