Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan szolgáltatás hogy egy nő találkozik velem és elmondja mi a baj velem hogy nem kellek a nőknek?
Lepontoztátok #11-et, pedig jót mond!
Csak a terapeutával is az a "gond", hogy gyorsan el fogja terelni a beszélgetést arról, hogy "a csajoknak a kocsi számít", meg MNK, meg "195 centis izomagyakra buknak", és rá fogja terelni arra, hogy hogyan gondolkozol magadról, mit teszel a siker érdekében.
Ez pedig gyorsan elveszi a kedvüket.
Az incel közösségek is azért virágoznak, mert megoldás helyett ott az akol meleg, ahol lehet szidni a nőket, a kapitalizmust, a genetikát, és mindenki más csak bólogat.
14: nekem is van olyan terület, ahol nem dobott a génlottó túl jót.
Erre mi a megoldás?
a) siránkozni, hogy így jártam
b) azon változtatni, amin tudok, és elengedni azt, amin nem tudok
Mit tippelsz, melyiket érdemes választani?
A pszichológussal azért vigyáznék. Én 11 éves koromtól 23 éves koromig több szakembernél voltam, pszichológus/pszichiáter, fizetős/sztk-s egyaránt. Valamiért mindegyiknek az volt a módszere, amikor a durva iskolai bántalmazásokról és a külsőm miatti alázásokról beszéltem, hogy "te szép vagy, jó vagy úgy, ahogy vagy és mindenki más a hülye". Esetleg "beképzeled a negatív énképed miatt" (ami nem negatív, mások sokkal rosszabbnak látnak, mint én magamat), ja, és a kedvencem a "teccettél a fiúnak, azért gáncsolt ki a folyosón, dobált meg kővel és üvöltözte rád, hogy ocsmány" 😅😅😅
Ezek középiskolai élmények, de később is mintha a falnak beszéltem volna, jöttek a szokásos klisékkel. "Nem vagy elég nyitott, megközelíthetetlennek tűnsz, azok a férfiak nem is kinevetni és megalázni akartak, csak nem tudnak kulturáltan udvarolni blabla".
Igen, van. 15e ft/óra.
Pszichológusnak hívjàk.
18 Ha úgy mész oda hogy a terapeuta majd megoldja a gondodat, akkor nem is fog.
Neked kel fejben eldönteni hogy változni akarsz és akkor a folyamatban tud támogatni de nem fogja megoldani a problémáidat ahhoz te is kelessz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!