Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az egyik kollégámmal sokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyik kollégámmal sokat hülyéskedünk!

Figyelt kérdés
Két értelmű poénok is vannak, de jót nevetünk,az utóbbi időben viszont ha hozzám ér, vagy szokta simizni a karom,fura bizsergést érzek, jó érzés, pedig nem az ideál pasi, mégis vonz? Neki van párja. Mit csináljak?
2021. aug. 14. 02:09
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
66%

24-es és az ő kedves morális támasza, honnan a francból veszitek, hogy a kérdező jól járna azzal, ha egy hűtlenkedni vágyó kolléga belemanipulálná egy szexkapcsolatba? Ebben a fantáziában a férfi persze a szex mestere, aki 3 perc alatt képes kielégíteni egy nőt. Kétszer is! :D

Nagyon ellenszenves, amit műveltek: próbáltok rossz érzést kelteni a kérdezőben, amiért nem megy bele abba, hogy kihasználják.

Te házas férfi, szerintem épp azon töröd a fejed, hogyan csalhatnád meg a feleséged, ezért fogod ennyire pártját a történetbeb szereplő rokonléleknek.

2021. aug. 16. 08:43
 32/68 A kérdező kommentje:
Hűha.vissza olvastam a vàlaszokat,én örülők neki hogy ilyen is,olyan is jön,mert elèggè összezavart ez a dolog,ès jo ha màsok is elmondjàk a vèlemènyüket,hogyan làtjàk.
2021. aug. 16. 19:53
 33/68 A kérdező kommentje:
Ma volt nagy meglepődès,nem akarta elhinni hogy nem együtt melozunk.nem igazàn èrtette.
2021. aug. 16. 20:00
 34/68 anonim ***** válasza:
Gondolom, privát üziket is kaptál szép számmal. :)
2021. aug. 16. 20:11
 35/68 anonim ***** válasza:
56%

34es

És mit számít, ha privátokat kap? Már lassan semmiről sem kehet beszélni, mert jajj, biztos a privát üzenetek.

2021. aug. 16. 21:19
 36/68 anonim ***** válasza:
35, miért vagy ilyen érzékeny? Nem volt ebben semmi bántó.
2021. aug. 16. 21:24
 37/68 anonim ***** válasza:
56%

36os

Minden kérdés alatt ez megy, és unalmas.

2021. aug. 16. 21:39
 38/68 anonim ***** válasza:
100%
Azért a kérdező helyett megsértődni kicsit túlzás.
2021. aug. 16. 21:44
 39/68 anonim ***** válasza:
56%

31

“Rossz érzés” max benned keletkezik, mert vagy szeretnéd megélni, amit a 24-es kommentben írtam vagy már meg is élted…

A kérdező most fog átesni rajta, DE!

mi nem ítélkezünk, ellentétben veled. Előadhatod itt az erkölcsőszt, de leányzó kommentjeiből látszik, hogy meg fogja élni a vágyait.

2021. aug. 16. 21:58
 40/68 anonim ***** válasza:
100%

39-es, egyelőre annyi biztos, hogy a fantáziádat nagyon beindította a dolog. Szerintem te itt a saját vágyaidat vetíted ki.

Az első mondatod értelmezhetetlen. Megcsalásnak sose voltam se elkövetője, se elszenvedője. Nem hiszem, hogy emiatt erkölcscsősz (2 cs!) lennék. A kérdezőnek pedig élénk és örömteli szexuális életet kívánok egy olyan partnerrel, aki tiszteli.

2021. aug. 16. 22:19
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!