Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik kollégámmal sokat hülyéskedünk!
Figyelt kérdés
Két értelmű poénok is vannak, de jót nevetünk,az utóbbi időben viszont ha hozzám ér, vagy szokta simizni a karom,fura bizsergést érzek, jó érzés, pedig nem az ideál pasi, mégis vonz? Neki van párja. Mit csináljak?2021. aug. 14. 02:09
11/68 A kérdező kommentje:
Tudom hogy igazatok van,ki is talàltam hogy átrakatom magam másik műszakba,igy nem talizunk.de azért hiànyozni fog.
2021. aug. 14. 21:09
12/68 anonim válasza:
Elvileg jó ötlet kérdező, de szerintem szexelni fogtok… :-)
Mondjuk én nem ítéllek el emiatt.
14/68 anonim válasza:
Érthető, hogy hiányozni fog, de gondolj arra, hogy neki igazából nem jelentesz sokat, csak meg akarja csalni veled a párját.
15/68 A kérdező kommentje:
Most màr megmutatom hogy azèrt se,vele nem,maradjon a párja melett,ès már folyamatban a dolog,holnap màr nem leszünk egy műszakban.
2021. aug. 15. 06:44
16/68 anonim válasza:
Alapvetően okos döntés, de a kisördög mindig ott fog motoszkálni benned…
17/68 anonim válasza:
Felesleges lépés volt, úgyis dugni fogtok.
18/68 A kérdező kommentje:
Ok,akkor àrulja el valaki,hogy ez mi?nem jőn be mint pasi,vagyis nem az ideàlom,pon ellenkezője,mègis vonz benne valami.
2021. aug. 15. 14:29
20/68 anonim válasza:
A 17. es 19. (plusz néhány korábbi) válasz írója csak provokál, ne foglalkozz vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!