Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik kollégámmal sokat hülyéskedünk!
“ holnap kiderül a reakcio a müszak vàltàsra,majd tudositok”
-kapni fogsz tőle kétértelmű üzeneteket
-kapni fogsz tőle egyértelmű üzeneteket, ahol kifejti hogy fogtok szerelmeskedni, hogy fog téged kielégíteni
-azon kapod magad, hogy azon agyalsz, miként tudtok találkozni és eltölteni pár órát
-összejön a randi. Az első orgazmusodra kb 2-3 percet kell csak várni…
-összejöttök még jó párszor, de tudod,érzed nem lehet több ennél köztetek.
-próbálsz haragudni rá, mert azt hiszed úgy könnyebb lesz, de nem! Akárhányszor rád néz, megérint, mindíg ott lesz az a bizonyos bizsergés…
1. Tévedsz
2. Miért ne írhatnék?
Nagyjából ez fog történni, ha tetszik neked, ha nem.
21-es vagyok. Csak nemrégóta ismerem ezt az ‘incel’ kifejezést. Ez is már egy divatszó, amit bárkire rá lehet sütni már, mint a “trollt”, ha nem értünk egyet valakivel… szánalmas. Amúgy nem vagyok “incel”, mert van feleségem :) Ennyit az “incelségemről” :)
És egyetértek a 24-essel :) Fogod te még keresni a társaságát a kérdésben emlegetett úriembernek, kedves kérdező, mert hiányozni fog az egódnak a másik közeledése. És itt az egót nem negatív értelemben értem, hanem mint pszichológiai kifejezést.
Szóval ha valakivel jól érzed magad, akkor annak kerülni kell a társaságát. Sőt, másik műszakba is kell helyeztetnem magamat. Értem. Sokat tanultam ma is.
A feleségemmel nagyon jól megvagyunk, ezért szerintem el is költözök tőle. Szerintem a nyugati országhatár túloldala megfelelő távolság lesz tőle :) Köszönöm mégegyszer a jótanácsot :)
(Na most voltam troll! :D)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!