Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az egyik kollégámmal sokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyik kollégámmal sokat hülyéskedünk!

Figyelt kérdés
Két értelmű poénok is vannak, de jót nevetünk,az utóbbi időben viszont ha hozzám ér, vagy szokta simizni a karom,fura bizsergést érzek, jó érzés, pedig nem az ideál pasi, mégis vonz? Neki van párja. Mit csináljak?
2021. aug. 14. 02:09
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
56%
20-as, te meg csak jófejnek akarsz tűnni azzal, hogy a kérdezővel egy követ fújsz. Nyugi, veled sem fog lefeküdni a csaj ;)
2021. aug. 15. 15:26
 22/68 A kérdező kommentje:
Jajj nekem,senkivel sem fogok ...,köszönöm a vàlaszokat,holnap kiderül a reakcio a müszak vàltàsra,majd tudositok :)
2021. aug. 15. 15:47
 23/68 anonim ***** válasza:
21-es, tudod, nem mindenki incel. :D
2021. aug. 15. 15:53
 24/68 anonim ***** válasza:
71%

“ holnap kiderül a reakcio a müszak vàltàsra,majd tudositok”

-kapni fogsz tőle kétértelmű üzeneteket

-kapni fogsz tőle egyértelmű üzeneteket, ahol kifejti hogy fogtok szerelmeskedni, hogy fog téged kielégíteni

-azon kapod magad, hogy azon agyalsz, miként tudtok találkozni és eltölteni pár órát

-összejön a randi. Az első orgazmusodra kb 2-3 percet kell csak várni…

-összejöttök még jó párszor, de tudod,érzed nem lehet több ennél köztetek.

-próbálsz haragudni rá, mert azt hiszed úgy könnyebb lesz, de nem! Akárhányszor rád néz, megérint, mindíg ott lesz az a bizonyos bizsergés…

2021. aug. 15. 16:40
 25/68 anonim ***** válasza:
24-es, egy cinikus, szexhiányos férfinak tűnsz. Nincs benned semmi segítő szándék. Tulajdonképpen minek írsz ide?
2021. aug. 15. 17:06
 26/68 anonim ***** válasza:
56%

1. Tévedsz

2. Miért ne írhatnék?

Nagyjából ez fog történni, ha tetszik neked, ha nem.

2021. aug. 15. 20:13
 27/68 anonim ***** válasza:
71%

21-es vagyok. Csak nemrégóta ismerem ezt az ‘incel’ kifejezést. Ez is már egy divatszó, amit bárkire rá lehet sütni már, mint a “trollt”, ha nem értünk egyet valakivel… szánalmas. Amúgy nem vagyok “incel”, mert van feleségem :) Ennyit az “incelségemről” :)

És egyetértek a 24-essel :) Fogod te még keresni a társaságát a kérdésben emlegetett úriembernek, kedves kérdező, mert hiányozni fog az egódnak a másik közeledése. És itt az egót nem negatív értelemben értem, hanem mint pszichológiai kifejezést.

2021. aug. 15. 21:46
 28/68 A kérdező kommentje:
Nem tagadom,hogy hiànyozni fog,a haver,akivel jokat poènkodtunk,de nem lehet tőbb,ès aludni se tudok mert ezen agyalok xd
2021. aug. 15. 23:56
 29/68 anonim ***** válasza:
71%
Nem rosszindulatból, de csak idő kérdése, hogy engedj a sötét oldal delejes csábításának. :-)
2021. aug. 16. 06:11
 30/68 anonim ***** válasza:
56%

Szóval ha valakivel jól érzed magad, akkor annak kerülni kell a társaságát. Sőt, másik műszakba is kell helyeztetnem magamat. Értem. Sokat tanultam ma is.

A feleségemmel nagyon jól megvagyunk, ezért szerintem el is költözök tőle. Szerintem a nyugati országhatár túloldala megfelelő távolság lesz tőle :) Köszönöm mégegyszer a jótanácsot :)

(Na most voltam troll! :D)

2021. aug. 16. 06:36
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!