Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van még olyan férfi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan férfi?

Figyelt kérdés

Sziasztok van még olyan férfi aki nem szereti ha leszopják?és nem különösebben érdekli a szex?

Párom csak azért engedi hogy leszopjam mert én imádom de ő nem nagyon szereti.. a szex pedig egyáltalán nem zavarja ha nincs én minden nap tudnék.. neki elég egy két hetente egyszer..

Most tényleg létezik ilyen férfi vagy velem van a baj?

De viszont mindig azt mondja hogy én vagyok az első nő akinél ilyen hamar elmegy másoknál simán bírt 20-30 percet nálam pedig 1 és 5 perc

Ez mitől van?

előre is köszönöm szépen a válaszokat :)

24/N

tegnap 13:25
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:

Nem hittem volna, hogy létezik ilyen férfinél. Nők esetén sokkal inkább hallani.

Én ugyanezt élem meg, csak férfi oldalról. Szabályosan kérlelnem kell, hogy nyalhassam, és ha engedi, akkor is sokszor úgy kezdi, hogy "rendben, de ne kelljen el is jutni", szex pedig csak akkor van, ha én kezdeményezek, egyébként a végtelenségig el lenne napolva.

Nem értem, hogyan lehet, hogy valaki egyáltalán nem igényli, nem szereti az orgazmust, és kuncsorogni kell érte, hogy orálisan kényeztethessék és eljuttathassák.

tegnap 13:31
 2/26 anonim ***** válasza:
0%
Látnunk kéne téged, hogy meg tudjuk válaszolni a kérdésedet.
tegnap 13:32
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem ismerünk, nem látunk, így nem tudjuk van-e veled probléma. A pasid minden esetre egy hülye.

23L

tegnap 13:33
 4/26 A kérdező kommentje:
Én sem szeretem ha nyalnak... Kellemetlenül erzem magam tőle... Hál isten ő nem is szeret nyalni de volt olyan párom aki imádott ezért hagytam neki de nem élveztem...
tegnap 13:34
 5/26 A kérdező kommentje:

Nem vagyok önimádó de nem vagyok egy csúnya nő

Vékony testalkat hosszú fekete haj barna bőr alacsony vagyok de hosszúak a végtagjaim és rikító kék szem

tegnap 13:35
 6/26 anonim ***** válasza:
Na,én meg nyalás nélkül nem bírnám.
tegnap 13:38
 7/26 A kérdező kommentje:

Ha sokat vagyunk távol egymástól és újra együtt vagyunk akkor képes attól elmenni hogy nem hatol be csak a bugyin keresztül odateszi

Szóval csak nem a külsőmmel van baj

tegnap 13:39
 8/26 anonim ***** válasza:
Most otthon van?
tegnap 13:43
 9/26 A kérdező kommentje:

És ti mit szerettek a szexben hogyan szeretitek?

Hogy csinálja a nő hogy még jobban élvezzétek?

És mivel tudom lelassítani azt hogy ne menjen el olyan hamar?

tegnap 13:43
 10/26 A kérdező kommentje:

8as

Igen de én most nem tartózkodom ott

tegnap 13:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!