Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van még olyan férfi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan férfi?

Figyelt kérdés

Sziasztok van még olyan férfi aki nem szereti ha leszopják?és nem különösebben érdekli a szex?

Párom csak azért engedi hogy leszopjam mert én imádom de ő nem nagyon szereti.. a szex pedig egyáltalán nem zavarja ha nincs én minden nap tudnék.. neki elég egy két hetente egyszer..

Most tényleg létezik ilyen férfi vagy velem van a baj?

De viszont mindig azt mondja hogy én vagyok az első nő akinél ilyen hamar elmegy másoknál simán bírt 20-30 percet nálam pedig 1 és 5 perc

Ez mitől van?

előre is köszönöm szépen a válaszokat :)

24/N

tegnapelőtt 13:25
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Biztos van még ilyen, nőből sokkal több van. Nem hiszem hogy veled van gond de ezt látatlanban nehéz megmondani. Amikor ezt mondja hogy veled hamarabb élvez mint mással, akkor vagy meg akar nyugtatni, vagy pedig neki ennyi az igénye amennyi most van. Beszéljétek meg.
tegnapelőtt 13:46
 12/26 A kérdező kommentje:

Beszéltünk róla... Ő nem az a fajta ki azért hazudik hogy én jobban érezzem magam ő nagyon őszinte akkor is az őszintét mondja ha nekem fáj..

Kérdeztem tőle az volt a válasz a hogy őt nem nagyon érdekli a szex enekítő sokkal többet jelent az együtt töltött idő egyáltalán nem érdekli hogy lefekszünk e vagy nem

tegnapelőtt 13:50
 13/26 anonim ***** válasza:
Keress olyan férfit aki szeretné a napi szexet!
tegnapelőtt 13:55
 14/26 anonim ***** válasza:
Akkor tedd fel magadnak a kérdést hogy te boldog tudsz-e lenni hosszútávon az ő igényei mellett. Vagy ha őt nem is érdekli annyira a szex, akkor a kedvedért kicsit több alkalommal is megtehetne ezt-azt. Ha egymás mellett akartok lenni akkor ki kell találni valami ilyesmi kompromisszumot, ha pedig nem megy akkor sajnos olyat kell keresni akivel az igények hasonlóak.
tegnapelőtt 13:55
 15/26 anonim ***** válasza:
Hát én nem találkoztam ilyennel. Akivel együtt voltam ő nagyon igényelte a szopást és a napi 2-3 szexet is.
tegnapelőtt 13:56
 16/26 anonim ***** válasza:
Mázlista pasi, imádnék egy ilyen nőt aki kvázi szeret szopni :)
tegnapelőtt 14:48
 17/26 anonim ***** válasza:
0%
Nekem sosem volt még barátnőm, de amiket itt olvasok (pl.: ezt is) totál undorítónak tartom, így nálam nem lenne ilyen téma.
tegnapelőtt 17:16
 18/26 A kérdező kommentje:
17-es mit tartasz undorítónak?
tegnapelőtt 17:27
 19/26 anonim ***** válasza:

Mármint te érzed kellemetlenül magad a nyalás miatt vagy kellemetlen érzés?

Nem mindegy...utóbbi érthető, bár lehet, a partner nem csinálja jól.

Ha az előbbi, akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy miért.

tegnapelőtt 18:02
 20/26 anonim ***** válasza:
69%

Ez attól van hogy hazudik, olyan nincs hogy megyen rendesen aztán meg sehogy se.

Addig se ment ez neki , csak szépiteni akarja magát.

tegnapelőtt 18:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!