Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik kollégámmal sokat hülyéskedünk!
Átlépett egy határt és te hagytad. Poén mögé rejtett közeledés, intimitás kialakítása, észre sem veszed és már nedves a bugyid tőle.
Ez csak a puncidra hajt, és ahogy elnézem te könnyű zsákmány vagy.
A fogalmazásod, a helyesírási hibák, nekem egy butuska, naiv lány képét tárja elém. Nem bántásból írom, nem érts félre.
Nem hiszem hogy bárkire hallgatnál, de ha engedsz neki, a végén úgyis megszopod.
Kedves kérdező!
Én is jártam így tavaly az előző munkahelyemen. Rengeteget poénkodtunk, szórakoztunk. Aztán egyre többször ért hozzám. Azt mondta amiről nem tud a barátnője,az nem fáj neki. Azt vettem észre magamon, hogy kezdek nagyon belezúgni, így szépen leráztam. Azóta is együtt van a barátnőjével.
Nem akartam tönkretenni a kapcsolatukat és nem akartam kellék lenni sem. Szerintem te is tedd ezt, tudom nagyon nehéz.
23/N
Ha félrelép miattad, az nem a te hibád lesz, hanem az övé.
Ha működik a kémia és nem engedtek neki, az is gond lehet. Az állandó vágyakozás is ki tudja készíteni az embert…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!