Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az egyik kollégámmal sokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyik kollégámmal sokat hülyéskedünk!

Figyelt kérdés
Két értelmű poénok is vannak, de jót nevetünk,az utóbbi időben viszont ha hozzám ér, vagy szokta simizni a karom,fura bizsergést érzek, jó érzés, pedig nem az ideál pasi, mégis vonz? Neki van párja. Mit csináljak?
2021. aug. 14. 02:09
1 2 3 4 5 6 7
 1/68 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el. Ha kell, tarts távolságot vagy mondd meg neki, hogy ne simogasson vagy húzd el a kezed ilyenkor. Szerintem a kétértelmű poénokat is fogd vissza, felesleges egymás agyát húzni
2021. aug. 14. 02:41
 2/68 anonim ***** válasza:
84%

Átlépett egy határt és te hagytad. Poén mögé rejtett közeledés, intimitás kialakítása, észre sem veszed és már nedves a bugyid tőle.

Ez csak a puncidra hajt, és ahogy elnézem te könnyű zsákmány vagy.

A fogalmazásod, a helyesírási hibák, nekem egy butuska, naiv lány képét tárja elém. Nem bántásból írom, nem érts félre.

Nem hiszem hogy bárkire hallgatnál, de ha engedsz neki, a végén úgyis megszopod.

2021. aug. 14. 03:39
 3/68 anonim ***** válasza:
56%
Mert nyilván bejösztök egymásnak.
2021. aug. 14. 06:42
 4/68 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Én is jártam így tavaly az előző munkahelyemen. Rengeteget poénkodtunk, szórakoztunk. Aztán egyre többször ért hozzám. Azt mondta amiről nem tud a barátnője,az nem fáj neki. Azt vettem észre magamon, hogy kezdek nagyon belezúgni, így szépen leráztam. Azóta is együtt van a barátnőjével.

Nem akartam tönkretenni a kapcsolatukat és nem akartam kellék lenni sem. Szerintem te is tedd ezt, tudom nagyon nehéz.

23/N

2021. aug. 14. 06:50
 5/68 anonim ***** válasza:
59%
Én voltam így, de a másik oldalt. Nem voltam az ideálja,de a dumámmal, szövegemmel el tudtam csábítani. Többször is voltunk együtt. Óriásikat szexeltünk…
2021. aug. 14. 07:24
 6/68 A kérdező kommentje:
Ezt vettem èszre èn is,nem jön be mint pasi,de ha hozzàm ér,mintha huzna magàhoz,lépnem kell ,mielőtt tènyleg kèső lessz,èrzem hogy megtud zavarni.
2021. aug. 14. 07:42
 7/68 anonim ***** válasza:
22%

Ha félrelép miattad, az nem a te hibád lesz, hanem az övé.

Ha működik a kémia és nem engedtek neki, az is gond lehet. Az állandó vágyakozás is ki tudja készíteni az embert…

2021. aug. 14. 08:22
 8/68 anonim ***** válasza:
0%
Úgy is aláfekszel mert egy kis ösztönlény vagy.
2021. aug. 14. 08:35
 9/68 anonim ***** válasza:
24%
Na és ha megtörténne ami nagyon is jó esne utana bánhatnád hogy kimaradt !
2021. aug. 14. 09:58
 10/68 anonim ***** válasza:
66%
Ez a pasi csak egy félrelépési lehetőséget lát benned, ne dőlj be neki. Inkább tartogasd magad olyan férfinak, aki tényleg téged akar, mindenestül.
2021. aug. 14. 14:17
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!