Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban élő nők, éreztétek már ezt?
Hogy megkívántatok más férfit annak ellenére, hogy szeretitek a párotokat? Normális ha megnézem ami szép és elképzelem velük a szexet? Illetve szívesen vagyok más férfiak társaságában.
Sosem csalnám meg a párom, de ettől még nem szűnt meg számomra létezni a többi pasi.
8 éve vagyunk együtt. Rendszeres és kielégítő a szexuális életünk.
Hűséget fogadtál nem vakságot blahblah..
De amúgy szeretnéd magad vonzónak érezni. És sosem csalnád meg. Ha nem egyfolytában mások farkán gondolkozok, és vele szex közben nem mást képzelsz oda, akkor szerintem nincsen baj.
Màr rég nem vagyok szerelmes, ugyhogy szoktam nézni a pasikat, a feneküket és elképzelem hogy milyen lenne vele a szex, ilyenkor jól àtnedvesedek. Néha szex közben is arról fantáziálok hogy a másik pasi van velem.
Ez még nem megcsalás. Legalább had gondolkodjam szabadon.
8-as: az enyémnél se jobb egyik se és nem is kéne helyette más. :)
Csak néha elkalandozik az agyam ezen azon...ha inger ér.:D
Különben nem hiszem, hogy bennem lenne a hiba. Csak érdekelt, hogy mások hogy vannak vele, de úgy látom, jöttek vegyes válaszok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!