Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kapcsolatban élő nők, éreztéte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatban élő nők, éreztétek már ezt?

Figyelt kérdés

Hogy megkívántatok más férfit annak ellenére, hogy szeretitek a párotokat? Normális ha megnézem ami szép és elképzelem velük a szexet? Illetve szívesen vagyok más férfiak társaságában.

Sosem csalnám meg a párom, de ettől még nem szűnt meg számomra létezni a többi pasi.

8 éve vagyunk együtt. Rendszeres és kielégítő a szexuális életünk.

2021. aug. 10. 23:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Hűséget fogadtál nem vakságot blahblah..

De amúgy szeretnéd magad vonzónak érezni. És sosem csalnád meg. Ha nem egyfolytában mások farkán gondolkozok, és vele szex közben nem mást képzelsz oda, akkor szerintem nincsen baj.

2021. aug. 10. 23:55
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem folyton. Csak ha meglátok egy jó pasit.
2021. aug. 10. 23:56
 3/15 anonim ***** válasza:
66%
Biztos érezték már az emberek ezt, de csak szólok hogy ez a kapcsolat csak szarabb lesz xD Szerelmes ember nem más farkán gondolkodik bogárkám.
2021. aug. 10. 23:57
 4/15 anonim ***** válasza:
41%

Màr rég nem vagyok szerelmes, ugyhogy szoktam nézni a pasikat, a feneküket és elképzelem hogy milyen lenne vele a szex, ilyenkor jól àtnedvesedek. Néha szex közben is arról fantáziálok hogy a másik pasi van velem.

Ez még nem megcsalás. Legalább had gondolkodjam szabadon.

2021. aug. 11. 00:07
 5/15 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok már olyan értelemben szerelmes, hogy lila köd és stb. De szeretem a társam. Szerintem a lila ködös mámor az, mikor nem gondolunk, nem nézünk másra. Szeretetben meg azért nézelődünk, de nem teszünk semmit. Igaz?
2021. aug. 11. 00:17
 6/15 anonim ***** válasza:
Most mit akarsz bizonygatni? Magadban nézelődjél és keresd meg a valós problémát.
2021. aug. 11. 00:20
 7/15 anonim ***** válasza:
Én is ugyan így vagyok, megdugnám az összes jó segget, de nem lehet, nem így lett kitalálva. 46F
2021. aug. 11. 00:33
 8/15 anonim ***** válasza:
Mi is jó ideje együtt vagyunk. Látok jó pasikat, de egyik se jobb számomra, mint az enyém. Objektívan nézve nem tökéletes, de számomra az, és a szex is észbontó. Többi férfit látom, de nem mozgat meg annyira, aki próbálkozik, az sem. Mi a problémád? Kételkedsz magadban? Ideje egy őszinte beszélgetésnek saját magaddal.
2021. aug. 11. 00:44
 9/15 anonim ***** válasza:
61%
28 éve vagyunk házasok, de soha nem képzeltem el, milyen lenne mással. 😳 Lehet bennem van a hiba, nem tudom, de annyira jó vele, hogy szinte nem is létezik más.
2021. aug. 11. 01:02
 10/15 A kérdező kommentje:

8-as: az enyémnél se jobb egyik se és nem is kéne helyette más. :)

Csak néha elkalandozik az agyam ezen azon...ha inger ér.:D

Különben nem hiszem, hogy bennem lenne a hiba. Csak érdekelt, hogy mások hogy vannak vele, de úgy látom, jöttek vegyes válaszok. :)

2021. aug. 11. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!