Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Éreztétek már úgy, hogy ő a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek már úgy, hogy ő a tökéletes számotokra és belehalok, hogy nem lehet a tiétek?23/L

Figyelt kérdés
Én ezt érzem 2,5 éve.... Nem tudom elengedni azt az érzést és örömöt, amit kihozott belőlem, hogy megismerhettem. De nem kellettek neki komolyan.

2020. aug. 28. 22:56
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

Igen, éreztem/érzem. Egyszerre gyűlölöm és szeretem... szörnyű.

22/L

2020. aug. 28. 22:57
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Igen, most is ezt érzem.

23L

2020. aug. 28. 22:59
 3/25 A kérdező kommentje:

*belehaltok

*kellettem

2020. aug. 28. 23:01
 4/25 anonim ***** válasza:
98%

Igen, éreztem már ilyet, de rá kellett jönnöm, hogy nem tévedhettem nagyobbat.

F

2020. aug. 28. 23:01
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Jelen. 🙋
2020. aug. 28. 23:03
 6/25 anonim ***** válasza:
93%

Menni kell tovább..

Minél többet merengsz rajta, annál lentebb húzod magad, tudom borzasztó, amikor nem kaphatjuk meg akit/amit szeretnénk, de nem csak mi vagyunk a világon.

2020. aug. 28. 23:03
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Igen,ilyenben vagyok.1,5 éve tart a szerelem.

Én még szexre sem kellettem,pedig jól nézek ki.

24N(leszbikus,de mivel nő vagyok gondoltam írok :DD)

2020. aug. 28. 23:10
 8/25 A kérdező kommentje:
Igen, ez is kemény érzés, hogy még szexre sem kellettem, pedig úgy indult a dolog, hogy bejövök neki. Ez az, amit sokan nem értenek meg, hogy ezek mindig úgy indulnak, hogy viszonozzák a szimpátiát. Nem abból lesz a plátói szerelem, hogy valaki azt mondja, hogy "nem vagy az esetem, menj a pics*ba, helló"😔🙂 mindig van valami közöttük...
2020. aug. 28. 23:14
 9/25 A kérdező kommentje:
Állítólag a dopamin hormon okozza ezt az egészet, függővé tesz, ahogy várhatsz rá
2020. aug. 28. 23:17
 10/25 anonim ***** válasza:
78%

8, nézd, én férfi vagyok.

Volt a suliban egy imádni való osztálytársnőm, nem volt az esetem, de csíptük egymást.. a többiek szekálták, de nekem szimpi volt, értette a poént, ugrattuk egymást ilyesmi. Volt amúgy csajom, ő meg haver volt, egyszer megkérdezte, hogy én mint férfi, egyébként lefeküdnék vele?

Mondtam neki, hogy néha úgy érzem igen, de nem vagyok biztos benne.

Tudod mit mondott? Miért esett belém? Mert én mindig őszinte voltam vele és mert sosem szekáltam, elfogadtam olyannak amilyen és mert őszintén kérdeztem meg azt, hogy "hogy vagy?".

De ez pusztán kedvesség! És ezt mindig félreértik.. tudom, mert többször volt már velem ilyen.

Félre ne érts, nem hibáztatok senkit, csak a szimpátiára szeretnék kitérni ezzel.

2020. aug. 28. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!