Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már úgy, hogy ő a tökéletes számotokra és belehalok, hogy nem lehet a tiétek?23/L
Igen, éreztem/érzem. Egyszerre gyűlölöm és szeretem... szörnyű.
22/L
*belehaltok
*kellettem
Igen, éreztem már ilyet, de rá kellett jönnöm, hogy nem tévedhettem nagyobbat.
F
Menni kell tovább..
Minél többet merengsz rajta, annál lentebb húzod magad, tudom borzasztó, amikor nem kaphatjuk meg akit/amit szeretnénk, de nem csak mi vagyunk a világon.
Igen,ilyenben vagyok.1,5 éve tart a szerelem.
Én még szexre sem kellettem,pedig jól nézek ki.
24N(leszbikus,de mivel nő vagyok gondoltam írok :DD)
8, nézd, én férfi vagyok.
Volt a suliban egy imádni való osztálytársnőm, nem volt az esetem, de csíptük egymást.. a többiek szekálták, de nekem szimpi volt, értette a poént, ugrattuk egymást ilyesmi. Volt amúgy csajom, ő meg haver volt, egyszer megkérdezte, hogy én mint férfi, egyébként lefeküdnék vele?
Mondtam neki, hogy néha úgy érzem igen, de nem vagyok biztos benne.
Tudod mit mondott? Miért esett belém? Mert én mindig őszinte voltam vele és mert sosem szekáltam, elfogadtam olyannak amilyen és mert őszintén kérdeztem meg azt, hogy "hogy vagy?".
De ez pusztán kedvesség! És ezt mindig félreértik.. tudom, mert többször volt már velem ilyen.
Félre ne érts, nem hibáztatok senkit, csak a szimpátiára szeretnék kitérni ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!