Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Éreztétek már úgy, hogy ő a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek már úgy, hogy ő a tökéletes számotokra és belehalok, hogy nem lehet a tiétek?23/L

Figyelt kérdés
Én ezt érzem 2,5 éve.... Nem tudom elengedni azt az érzést és örömöt, amit kihozott belőlem, hogy megismerhettem. De nem kellettek neki komolyan.

2020. aug. 28. 22:56
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
95%
Hát akkor menj el hozzá ruha nélkül és közöld vele, hogy te dugni akarsz. XD Ha elég jól nézel ki akkor nem fog nemet mondani. XD
2020. aug. 31. 18:01
 22/25 anonim ***** válasza:

18:01

Hallod...ő nem leszbikus.😅😅 Szóval nem hiszem,hogy jelen esetben igaz lenne ez a "Ha elég jól nézel ki akkor nem fog nemet mondani." dolog.😂😅😅😅😓🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ Pedig ez az,hogy a külsőm nagyon is előnyös,mégsem kellettem még szexre sem...🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😒😒😒😒😔😔😔

2020. aug. 31. 20:29
 23/25 anonim ***** válasza:
*igaz lenne=helytálló lenne 😀😀
2020. aug. 31. 20:30
 24/25 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem egyezik a szexualitásotok akkor mégis miért akkora sérelem, hogy nem fekszik le veled? Nem azért nem teszi mert utál hanem mert egyszerűen másik nemhez vonzódik.. Ennyi.. Akkor ezt zárd is le.
2020. szept. 1. 13:21
 25/25 anonim ***** válasza:
49%
Kíváncsi vagyok akkor is ilyen könnyen beszélnél/lennél,ha a te életed szerelméről lenne szó,és pontosan a helyemben lennél!🤣🤣
2020. szept. 1. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!