Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már úgy, hogy ő a tökéletes számotokra és belehalok, hogy nem lehet a tiétek?23/L
Éreztem ilyet és olyat is tudok aki irántam érzett/érez ilyet. Nagyon sokáig volt 2 srác akivel annyira jó lett volna, ha sikerül a kapcsolat. Utánuk kis rövid 1 hónapos kapcsolataim voltak mert azt éreztem hogy várnom kell rájuk. Nagyon kegyetlen volt de tapasztalatból mondom, az aki azt írta hogy senkit nem fog már úgy szeretni, ez hülyeség. Még jobban is fogod szeretni azt akivel valóban egy bensőséges kapcsolat alakul ki.
Másik oldalról igaza van a kedves 10esnek. Sajnos a puszta kedvességet sokszor veszik kölcsönös szimpátiának. Teszem hozzá én is beleestem ebbe a hibába, de ez nem jelent szerelmet. Ha ebben a helyzetben túlzásba viszed a nyomulást akkor még el is taszíthatod magadtól.
Az az érzés meg, "hogy szexre sem kellesz"... hidd el, hogy jobb így. ha azt mondaná, hogy oké kapcsolat nem de egy jó szex belefér akkor a viszonzatlan szerelem azt éreztetné veled, hogy csak kihasznált, és ha valaki adja alád a lovat ebben, akkor még ha nem így van is ezt fogod gondolni. Ilyet is átéltem már.
Találd meg az egyensúlyt, legyél őszinte, és ne ragadj le ha nem sikerül. Ha csak barátnak tekint akkor pedig gondold végig, hogy ez neked árt vagy sem. De mindenképp menni kell egy új kapcsolat irányába és nyitni mások felé, ha valaki nem viszonozza az érzéseidet.
Egy 22 éves lány gondolatai =)
"
Másik oldalról igaza van a kedves 10esnek. Sajnos a puszta kedvességet sokszor veszik kölcsönös szimpátiának. Teszem hozzá én is beleestem ebbe a hibába, de ez nem jelent szerelmet. Ha ebben a helyzetben túlzásba viszed a nyomulást akkor még el is taszíthatod magadtól.
Az az érzés meg, "hogy szexre sem kellesz"... hidd el, hogy jobb így. ha azt mondaná, hogy oké kapcsolat nem de egy jó szex belefér akkor a viszonzatlan szerelem azt éreztetné veled, hogy csak kihasznált, és ha valaki adja alád a lovat ebben, akkor még ha nem így van is ezt fogod gondolni. Ilyet is átéltem már."
Hát azért a pár alkalmas popsipaskolás,egyik ölelés végém a nyak hátuljára adott puszi,pár másodperces kézfogások "lopva",amikor a pasija nem látta a nap végén és együtt indultunk hazafelé hárman meg a meztelenkedés miután elmondtam számomra nem közömbös szerintem túl megy a szimpla kedvességen,de hát kinek mi.Meg nem mondom egy havercsajnak leszbikusként sem,hogy "mostt hajat,hogy kívánatos legyél",ugyanis eszembe sem jutna velük kapcsolatban ez a részben erotikus jelentéstartalmú szó,nem,hogy még mondjam is neki.
Az pedig,hogy még szexre sem kellettem...én így érzem magam kihasználva és eldobva,úgy legalább lehetett volna vele pár kellemes órám,ha már annyira odavagyok érte testileg és lelkileg is.És örömmel vettem volna,ha esetleg ő is hozzám ért volna,egyáltalán nem "kihasználásként" éltem volna meg,hiszen ő életem szerelme.Így viszont úgy élem meg,hogy csak játszott velem,gúnyt űzött az érzéseimből,és igen,baromi szar érzés,hogy még szexre sem kellettem!Pláne,hogy még jól is nézek ki. :'D
Egy szex után talán lenne is esély rá,hogy idővel elengedjem,de így pláne nem tudom,hiszen sosem kaphattam meg,még egyszer sem,és ez az érzés pokoli!!
7-es voltam
7-es, nem ilyen téren gondoltam a kedvességet, hanem nálam például.. Azért kedvelt meg kelleténél jobban egy srác, mert támogattam lelkileg amikor padlón volt, és nem hagytam magára. Még csak nem is találkoztunk soha, de így is szerelmes lett belém. Ilyen téren gondoltam, hogy amikor tényleg csak kedves vagy semmi több, azt is képesek félre érteni.
Lehet, hogy így is kihasználást érzel, de ha ő nem vonzódik hozzád akkor nem is figyelt volna rád. Kellemetlen lett volna, és még ő is azt éreztette volna hogy ha már ott vagy akkor megdug de miért ne. De hidd el nekem, te csak jobban beleélted volna magad és még jobban ragaszkodsz hozzá, hisz szerelemből adtad át magad, míg ő csak kapott az alkalmon, és talán szóba se állt volna veled utána.
Én csak segíteni szeretnék, hogy ne essen más is abba a hibába, amiket én többször is elkövettem.
15-ös voltam =)
"Lehet, hogy így is kihasználást érzel, de ha ő nem vonzódik hozzád akkor nem is figyelt volna rád." Akihez egyáltalán nem vonzódunk,azokkal nem csinálunk ilyeneket,mint ő velem.Ad1.
Ad2:Általában azzal szexel valaki,akihez vonzódik."Mert miért ne?!",olyan nincs.Max pénzért vagy egyéb pozitív haszon miatt szexel bárki is olyannal,akihez nem vonzódik. :'D
És tévedsz,nekem ez így szar,hogy nem kaphattam meg.Úgy legalább nem lennék ennyire frusztrált,hanem "megnyugtatna" a tudat,hogy legalább egyszer mebszhattam és pont úgy,ahogy én akartam. ;) Így meg...ehhhhhhh.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!