Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Működik a megszakításos módszer?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működik a megszakításos módszer?

Figyelt kérdés
Tegnap lefeküdtem egy fiúval, és nem húzott gumit, mert “27 év alatt mindig bevált” meg hogy tudja mikor kell kivenni. Tudom mindig az óvszer a legbiztonságosabb, de belementem mert tudom, hogy két évig volt bnője és akkor se volt nemkívánatos terhesség. Meg tényleg sok párt ismertem akik a megszakitasos modszert alkalmaztak es sose volt semmi. Viszont elvileg az elovaladektol is teherbe lehet esni, azt meg ugye nem lehet kontrollalni.. Ezek után inkább nem engedem ezt a módszert, de most azért kicsit izgulok.

2021. aug. 8. 16:28
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván most egy alkalom után nem leszel terhes valószinüleg Kérdező, de a kis ördog nem alszik, inkább ne kockáztasson az ember, mert a kaparás rosszabb mint bármi más, onnan már nem szeded ki magadnak... másik dolog nekem úgy jött le ilyen egy alkalmas kefélés volt ez, a fertőzések végett meg pláne ne csináld igy.

Esetleg aki 2-3 éves kapcsolatban van és stabilnak érzi azt ott már egy fokkal jobb, pláne ha esetleg meg is akarják tartani mert mondjuk 25-28 évesek és úgy is lassan akarnának, de egy 18 éves inkább ne szexeljen igy véleményem szerint, mert a szülő nem lesz happy.

2021. aug. 8. 20:49
 22/26 anonim ***** válasza:
50%
Komolyan a mai világban azt gondolják az emberek hogy a fogamzásgátló valami ördögi szer amitől kb a halál szélére kerülsz. Vannak más pozitív hatásai is azon kívül hogy nem leszel terhes szóval szerintem abszolút megéri
2021. aug. 8. 23:59
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

"Az előváladékba nem sok sperma van és épp csak kifolyik, ráadásul előjátéknál már általában ez megtörténik, szerintem minimális az esélye, hogy attól lesz."

Csak annyit írj meg kérlek, a megtermékenyítéshez hány spermium szükséges?

/Egy/

2021. aug. 9. 00:45
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy terhes vagy
2021. aug. 9. 00:49
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem így lett 2 gyerekem:-)
2021. aug. 9. 01:14
 26/26 anonim ***** válasza:
58%
Az oltast nem veszik fel az emberek de az amúgy sokkal több veszéllyel járó fogamzásgátlót szedik..Megérett a világ a pusztulásra..
2021. aug. 9. 01:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!