Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakításos védekezés mellett szólhat h a srác évek óta így csinálja problémamentesen?
Egyáltalán nem bízok ebben a módszerben. Sőt igazából elég parázos vagyok a terhesség terén.
A srác azzal nyugtat, hogy évek óta így csinálja és nem volt belőle gond. Erre mennyire lehet adni?
Én kételkedek benne. Mit gondoltok?
Nekem se volt vele soha problémám!
5 gyerekem van 3 nőtől, de imádom mindet, nagyon aranyosak.
(Komolyan)
Ja és van meg egy ide illő...
“messziről jött ember, azt mond, amit akar”
Ha csak az ő egészsége, élete lenne a tét, azt mondanám, csináljon amit akar. De Te is ott vagy. Magadra is gondolnod kell. Nem akarsz gyereket, se nemi betegséget. Húzzon csak gumit a kis farkára, ne hagyd magad.
Szerintem csak nem tudja hogy lett belőle gond.
Szerinted hány lány ment el úgy Abortuszra hogyxa csávó nem tudja.
Mellesleg én Nem a terhességtől félnék a legjobban
Ha évek óta gumi nélkül dugja a csajokat Milyen nemibetegségeket hordozhat ?
Vannak olyanok ami Neki nem okoz gondot csak szimplán hordozó. De egy lánynak konoly bajt tud okozni akár egy egész èletre.
Nézd akármennyire is fullos a pasi meg jó a dumája Én pattintanám. Mert a Te egészséged kvára nem érdekli. Önző módon csak azon van hogy neki legyen kényelmes. Veled meg majd lesz valami.
23 N
ha több csajjal is így csinálta, akkor vagy
- nem tud róla, hogy találatot ért vagy
- kib_szott nagy szerencséje volt vagy
- vaktölténye van csak (terméketlen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!