Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Óvszer mellett ugye nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óvszer mellett ugye nem eshetettem most teherbe? 19/L

Figyelt kérdés

Sokadik kérdés hasonló témájú kérdés tudom :) A barátommal mindig is óvszerrel védekezünk. Mikor felhúzom neki, megtörlöm törlőkendővel nehogy legyen a kezem miatt előváladék rajta. Ha két menetet megyünk a másodikkal is így járok el csak előtte még a farkát is megtörlöm szóval eléggé figyelek hogy ne legyen semmi spermás. Mikor elélvez bennem utána meg szoktuk nézni hogy nem lyukas / szakadt -e ki, de sosem volt vele baj.

Mégis késik most és félek. A melleim fájnak és barnás színű is jön 3-4 napja (vasárnap kelett Volna megjönnie) de mégsem akar jönni a vér és én már két napja csak ezen az oldalon lógok és olvasok xd Viszont a mostani ciklusom idején volt olyan hogy fordítva húztam fel véletlen, de azt ki is cseréltük ill. egyszer kivertem neki előtte, de mindkét esetben meg lett törölve meg eltűntettem mindent. Ugye csak felfújom a dolgot és nem lehet így terhesnek lenni? Szerintem jól használtuk mindig, mégis félek :(

2017. aug. 8. 11:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg nem.
2017. aug. 8. 11:05
 2/13 anonim ***** válasza:
11%
Nalunk igy most 2 eves a gyerkoc
2017. aug. 8. 11:07
 3/13 anonim ***** válasza:
Elmesz es veszel egy tesztet. Kezdem azt hinni, hogy ez csak nekem ilyen kezenfekvo, hogyha terhesseg gyanu van, akkor elbattyogok, veszek egyet, aztan 15 perc alatt kiderul minden. Nem itt baszkuralom a rezet idegeskedve napokig.
2017. aug. 8. 12:06
 4/13 anonim ***** válasza:
2017. aug. 8. 12:29
 5/13 A kérdező kommentje:
4-es azok nem mi voltunk, eleve nem is használtuk úgy hogy fordítva volt rajta, hanem egyből kicseréltük :))))))
2017. aug. 8. 13:16
 6/13 A kérdező kommentje:
3-as én is "elbattyognék " /sétálnék a Rossmannba Vagy egy DM -be ha nem egy Isten háta mögötti kis faluban élnék, te bizonyára jobb körülmények között laksz, itt még egy normális kisbolt sincs :D
2017. aug. 8. 13:27
 7/13 anonim ***** válasza:
49%

Aztan eszrevettuk es rogton le majd forditva vissza.

barátod is ugyanezt írta. Tudtad értelmezni?

Most akkor felülsz a buszra, vagy vigyünk neked ?

2017. aug. 8. 14:13
 8/13 anonim ***** válasza:
47%

Valószínűleg nem, csak késik, előfordul.

Bár láttam már ellenkező esetet is, és most 8 éves a kislány. :-)

2017. aug. 8. 14:21
 9/13 A kérdező kommentje:

Spricc6 de humorosnak hiszed magad mit reggeliztél tréfarépát mókakakaóval? :D Csak nehogy megártson :O

Mikor fogod fel hogy nem a mi kérdésünk? Mikor én véletlen fordítva kezdtem el felhúzni, észrevettem hogy nem megy le, aztán le is vettük, kidobtuk a kukába és húztunk egy ÚJAT. Érted?:) Nem a régit használtuk fel, mint a kérdésben, ami már előváladékos lehetett. Szóval nekem itt te ne papolj a szövegértésről meg mi egyébről, mert neked vannak gondok vele és nem nekem. Tanácsot kértem, nem fröcsögést :D

Ja és még valami, nem vagyunk olyan hülyék hogy azt feltételezzük, a hüvelyváladék megöli a spermiumokat. Nem kell gyökérnek nézni köszike. A megadott dátum sem vonatkozik ránk, mert ő akkor dolgozni volt, meg azokban a napokba nem is volt időnk együtt lenni. De nyugodtan feltételezd továbbra is, ha ennyire unatkozol és az a legnagyobb szórakozás, hogy a kákán is a csomót keresd.

2017. aug. 8. 16:23
 10/13 anonim ***** válasza:
49%
Az ovszer az gondolom, berepul az ablakon abban a kicsi faluban... :"D
2017. aug. 8. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!