Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakításos védekezés mellett szólhat h a srác évek óta így csinálja problémamentesen?
Egyáltalán nem bízok ebben a módszerben. Sőt igazából elég parázos vagyok a terhesség terén.
A srác azzal nyugtat, hogy évek óta így csinálja és nem volt belőle gond. Erre mennyire lehet adni?
Én kételkedek benne. Mit gondoltok?
Attól hogy Julis így csinálja Pistával.
Még Maris Terhes lehet ugyanígy Pistától
Van aki évekig így csinálja aztán a 2000. Alkalom után Terhes lesz.
A megszakításos módszer egyáltalán, semennyire nem megbízható, és nem tekinthető fogamzásgátló módszernek. Egészségtelen is, a férfinak mindenképpen. De a lényeg, hogy már az előváladékba is szivároghat sperma, meg nem is mindig érzi a férfi, hogy mikor lő először. Nagyon nagy a kockázata a teherbe esésnek.
Aki ezt akarja a nőre kényszeríteni, az felelőtlen, és nyugodj meg, ha teherbe esel, akkor nem fogja vállalni a gyereket és jól megszívod. Nekem 2 gyerekem is így csúszott be… csak mondom. Pedig én még védekezem is (gumival), csak néha az elején elcsábulunk hogy na jó az elejéhez még nem kell gumi. Dehogynem kell.
A szex, gyermekáldás nem játék. Az ilyen pasit, aki ennyire felelőtlen, azonnal lapátra kell tenni, mert nem képes felelősséget vállalni a tetteiért. Ne legyenek illúzióid: nagy eséllyel teherbe fogsz esni, és teljesen magadra maradsz a gyerekkel (vagy az abortusszal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!