Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Működik a megszakításos módszer?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működik a megszakításos módszer?

Figyelt kérdés
Tegnap lefeküdtem egy fiúval, és nem húzott gumit, mert “27 év alatt mindig bevált” meg hogy tudja mikor kell kivenni. Tudom mindig az óvszer a legbiztonságosabb, de belementem mert tudom, hogy két évig volt bnője és akkor se volt nemkívánatos terhesség. Meg tényleg sok párt ismertem akik a megszakitasos modszert alkalmaztak es sose volt semmi. Viszont elvileg az elovaladektol is teherbe lehet esni, azt meg ugye nem lehet kontrollalni.. Ezek után inkább nem engedem ezt a módszert, de most azért kicsit izgulok.

2021. aug. 8. 16:28
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
95%
Majd írd ki, hogy mi lesz a neve a kicsinek 🤷‍♂️🙂🙃
2021. aug. 8. 16:29
 2/26 anonim ***** válasza:
89%
Nézd esély van a terhességre, nem nagy de van. De vállatad a kockázatot szóval majd kiderül hogy megjön e a mensid
2021. aug. 8. 16:30
 3/26 anonim ***** válasza:
94%
Van amikor működik és van amikor nem... Annak ellenére, h én is csináltam már nem ajánlom, mert sose lehet tudni
2021. aug. 8. 16:32
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy 12?

Természetesen van esély a terhességre, még ha nem is nagy. De vállaltad a kockázatot, szóval majd akkor kiderül pár héten belül, hogy terhes lettél vagy sem.

Egyébként mikor volt utoljára menzeszed?

2021. aug. 8. 16:33
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen ostoba vagy, minek kefélsz?

Mindent elhiszel, amit neked mondanak?

Jó egészséget a kicsinek!

2021. aug. 8. 16:34
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy van rá esély. Minimális, de van.

Az egyik barátnőm 7 éve így "védekezik" a barátjával és még nem lett baba. Egy másik barátnőm egyéjszakás kalandjánál meg "hopi, mégsem sikerült időben kivenni"

2021. aug. 8. 16:35
 7/26 anonim ***** válasza:
15%
Számtalanszor dugtam már gumi nélkül, sokkal jobb. Ki bírom venni időben
2021. aug. 8. 16:38
 8/26 anonim ***** válasza:
82%
Majdnem minden férfinak tartalmaz az előváladéka spermiumot, szóval a megszakításos "védekezés" gyakorlatilag azt jelenti, hogy sehogy sem védekeztek.
2021. aug. 8. 16:43
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Sokszor leírtam már, de ismétlés a tudás anyja, leírom neked is:

Volt egy barátnőm, aki évekig állította, hogy nem kell gumi, nem kell tabletta, ő évek óta védekezik megszakításos módszerrel, több partnerrel is működött már.

Aztán férjhez ment, és kiderült, hogy meddő.

A megszakítás nem védekezés.

2021. aug. 8. 17:07
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy a volt nője meddő volt, te meg majd abortuszra mész ennyi ésszel.

Az fel sem merül hogy összeszedsz valamit?

2021. aug. 8. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!