Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működik a megszakításos módszer?
Ez nem bizonyítja hogy a megszakítás nem működik
Igaz.
De már a középiskolai biosz könyvben is le volt írva, hogy 50%-ban "működik".
Meg kb. ezt olvasod bárhol, ha rákeresel.
Ez csak egy személyes történet, ami épp témába vág.
Ez is olyan, hogy aki nem bánná hogy becsúszik annak nem fog. 27 éve így védekezünk 3 gyerekünk van, akkor mikor nem védekeztünk, akkor lettem csak terhes.
Aki viszont nem szeretne annak mwg becsúszik.
Én is igy szexelek barátnőmmel, ma rávettem magam ha meg kell erőszakolnom magamat akkor is gumit húzok... most csinált tesztet pont és nem volt terhes (eddig)...
Nem éri meg szerintem, max egy 5-10 percet lehet gumi nélkül de mint én is hogy 40p szexelek na úgy gáz, mert egy csomó folyik ki belőlem.
A gumi még mindig jobb mint a fogamzásgátló amivel tönkreteszed a barátnőd valamint kaparni sem egy jó dolog...
Én 2évig használtam, nem volt soha gond, mindig kihúztam időben.
Az előváladékba nem sok sperma van és épp csak kifolyik, ráadásul előjátéknál már általában ez megtörténik, szerintem minimális az esélye, hogy attól lesz.
A gond inkább az, ha a fiúnak nincs elég "ereje" kihúzni pont elélvezés előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!