Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Működik a megszakításos módszer?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működik a megszakításos módszer?

Figyelt kérdés
Tegnap lefeküdtem egy fiúval, és nem húzott gumit, mert “27 év alatt mindig bevált” meg hogy tudja mikor kell kivenni. Tudom mindig az óvszer a legbiztonságosabb, de belementem mert tudom, hogy két évig volt bnője és akkor se volt nemkívánatos terhesség. Meg tényleg sok párt ismertem akik a megszakitasos modszert alkalmaztak es sose volt semmi. Viszont elvileg az elovaladektol is teherbe lehet esni, azt meg ugye nem lehet kontrollalni.. Ezek után inkább nem engedem ezt a módszert, de most azért kicsit izgulok.

2021. aug. 8. 16:28
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
17%

Ez nem bizonyítja hogy a megszakítás nem működik

2021. aug. 8. 17:24
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Velem ugyanez volt, mint amit a #9-es írt. Évekig megszakítással szexeltem, semmi gond nem is volt. Majd huszonévesen kiderült, hogy amúgy egy elég komoly hormonális problémám tini korom óta és nincs is egyáltalán peteérésem:D akkor hirtelen megértettem, hogy miért nem estem teherbe soha az évek alatt
2021. aug. 8. 17:29
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Igaz.

De már a középiskolai biosz könyvben is le volt írva, hogy 50%-ban "működik".

Meg kb. ezt olvasod bárhol, ha rákeresel.

Ez csak egy személyes történet, ami épp témába vág.

2021. aug. 8. 17:40
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Ez is olyan, hogy aki nem bánná hogy becsúszik annak nem fog. 27 éve így védekezünk 3 gyerekünk van, akkor mikor nem védekeztünk, akkor lettem csak terhes.

Aki viszont nem szeretne annak mwg becsúszik.

2021. aug. 8. 18:05
 15/26 anonim ***** válasza:
44%
Volt barátnőm, akivel sosem húztunk gumit. És isteni volt. Gyerek sem lett.
2021. aug. 8. 18:09
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm egyből terhes lett így menzesz előtt 2 nappal 🤷‍♀️
2021. aug. 8. 18:09
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Én is igy szexelek barátnőmmel, ma rávettem magam ha meg kell erőszakolnom magamat akkor is gumit húzok... most csinált tesztet pont és nem volt terhes (eddig)...

Nem éri meg szerintem, max egy 5-10 percet lehet gumi nélkül de mint én is hogy 40p szexelek na úgy gáz, mert egy csomó folyik ki belőlem.

A gumi még mindig jobb mint a fogamzásgátló amivel tönkreteszed a barátnőd valamint kaparni sem egy jó dolog...

2021. aug. 8. 19:29
 18/26 anonim ***** válasza:
59%
Mi a férjemmel 5 éve a megszakításos módszert használjuk mert az elején egyszer elszakad a gumi és azóta valahogy rettegek, hogy megint megtörténik. Fogamzásgátlót sose szedtem, gyógyszereket is csak legvégső esetben, nemhogy hormonokat. Sose volt probléma, amikor babát akartunk 4hónap alatt jött össze.
2021. aug. 8. 19:31
 19/26 anonim ***** válasza:
41%

Én 2évig használtam, nem volt soha gond, mindig kihúztam időben.

Az előváladékba nem sok sperma van és épp csak kifolyik, ráadásul előjátéknál már általában ez megtörténik, szerintem minimális az esélye, hogy attól lesz.

A gond inkább az, ha a fiúnak nincs elég "ereje" kihúzni pont elélvezés előtt.

2021. aug. 8. 20:37
 20/26 anonim ***** válasza:
16%
Mi is nyolc éven keresztül alkalmaztuk ezt a módszert és csak akkor lett gyerkőc, mikor felhagytunk vele. Ez kb három hónap volt.
2021. aug. 8. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!