Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez fölöttébb gyanús szerintetek is?
Figyelt kérdés
Ha a pasitokra ráírna este 22 óra után egy volt egyetemi évfolyamtársa, egy nő, aki 20 éve a facebookján van, bejelenti, hogy a férje most ment el üzleti útra. Nem tudom miert tartozott ez éjjel a barátomra. Mi 3 hónapja vagyunk egyutt. A nő azelőtt nekem is írkált, hogy találkozzunk és csináljunk közös programokat négyesben
Arra gondolok, ha nincs e köztük szexkapcsolat, évek óta, mert a férje a nőnek elég málészájú, a nő hordja a nadrágot és idősebb is mint a nő.
2021. aug. 7. 21:36
21/31 anonim válasza:
Plusz egy info.
Ha en egy not b@szogatok a bnőm mellett az azert van mert nem kapom meg a baratnomtol azt amire vagyok.! Igen
Szoval te lennel az oka..
És
3honap az nem kapcsolat...!
22/31 anonim válasza:
#20. ^^
Ilyet ne mondj eloszor ismerd meg oket szemelyesen.
AZTAN itelkezz :) ha van jogod hozza ;)
23/31 A kérdező kommentje:
19 es, lehet azert fedte fel, hogy ismerik egymast mert így gyanún kívül esnek, mert régi ismerősök és a nő is házas stb megvan az alibi
2021. aug. 7. 22:57
24/31 anonim válasza:
Istenem ezek az összetartó pasik...:) hülyeséget írnak, ez annyira látszik, nem is állok le vitatkozni. Csak azt remélem, hogy a kérdező nem hagyja magát megdumálni ezzel a sok ellentmondásos hülyeséggel
25/31 anonim válasza:
Óó én is sok ilyet csináltam egyetemista koromban, csomó akár foglalt csajjal is beszélgettem, és közben nekem is voltak nőim.. De nem mindig volt szex is, sokszor csak ártatlan flört.
26/31 anonim válasza:
Ha egy dugótalálkozó részleteit kell megbeszélnie két embernek akik ismerik egymást ÉS házasok bármikor bebukhatnak a ki nem törölt üzentek miatt akkor azt szimplán telefonon teszik nem pedig üzengetve. Küld először egy semleges üzenetet amire ha semleges válasz jön akkor tudja nem tiszta a pálya, nem tud beszélni a másik. Ha viszont a visszacsörgés jön 2 percen belül akkor szépen megbeszélik mi a pálya.
27/31 anonim válasza:
2004-ben indult a "thefacebook", vagyis a mai Facebook. Ha most 2021 van, akkor hogy lehet a 17 éve indult közösségi portálon 20 éve az ismerőse a csaj? 🤔
28/31 A kérdező kommentje:
Most mondtam egy számot, honnan tudnam egesz pontosan??? Sok éve az biztos, legalabb 15 eve , a baratom mondta
2021. aug. 8. 08:55
29/31 anonim válasza:
Nah, a hozzászólásokból ítélve megint bebizonyosodott, hogy minden férfi utálatos.
30/31 anonim válasza:
Lehet van köztük valami. Főleg abból következtetem, hogy össze akarta hozni a négyes talit. Szóval közel van a párodhoz az biztos. Én is és a szeretőm is ezt csináltuk régen. Próbáltuk megalkotni a négyes talit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!