Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez fölöttébb gyanús szerintete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez fölöttébb gyanús szerintetek is?

Figyelt kérdés

Ha a pasitokra ráírna este 22 óra után egy volt egyetemi évfolyamtársa, egy nő, aki 20 éve a facebookján van, bejelenti, hogy a férje most ment el üzleti útra. Nem tudom miert tartozott ez éjjel a barátomra. Mi 3 hónapja vagyunk egyutt. A nő azelőtt nekem is írkált, hogy találkozzunk és csináljunk közös programokat négyesben

Arra gondolok, ha nincs e köztük szexkapcsolat, évek óta, mert a férje a nőnek elég málészájú, a nő hordja a nadrágot és idősebb is mint a nő.

2021. aug. 7. 21:36
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
52%

Plusz egy info.

Ha en egy not b@szogatok a bnőm mellett az azert van mert nem kapom meg a baratnomtol azt amire vagyok.! Igen

Szoval te lennel az oka..

És

3honap az nem kapcsolat...!

2021. aug. 7. 22:53
 22/31 anonim ***** válasza:
58%

#20. ^^

Ilyet ne mondj eloszor ismerd meg oket szemelyesen.

AZTAN itelkezz :) ha van jogod hozza ;)

2021. aug. 7. 22:54
 23/31 A kérdező kommentje:
19 es, lehet azert fedte fel, hogy ismerik egymast mert így gyanún kívül esnek, mert régi ismerősök és a nő is házas stb megvan az alibi
2021. aug. 7. 22:57
 24/31 anonim ***** válasza:
Istenem ezek az összetartó pasik...:) hülyeséget írnak, ez annyira látszik, nem is állok le vitatkozni. Csak azt remélem, hogy a kérdező nem hagyja magát megdumálni ezzel a sok ellentmondásos hülyeséggel
2021. aug. 7. 23:01
 25/31 anonim ***** válasza:
Óó én is sok ilyet csináltam egyetemista koromban, csomó akár foglalt csajjal is beszélgettem, és közben nekem is voltak nőim.. De nem mindig volt szex is, sokszor csak ártatlan flört.
2021. aug. 7. 23:10
 26/31 anonim ***** válasza:
Ha egy dugótalálkozó részleteit kell megbeszélnie két embernek akik ismerik egymást ÉS házasok bármikor bebukhatnak a ki nem törölt üzentek miatt akkor azt szimplán telefonon teszik nem pedig üzengetve. Küld először egy semleges üzenetet amire ha semleges válasz jön akkor tudja nem tiszta a pálya, nem tud beszélni a másik. Ha viszont a visszacsörgés jön 2 percen belül akkor szépen megbeszélik mi a pálya.
2021. aug. 7. 23:11
 27/31 anonim ***** válasza:
2004-ben indult a "thefacebook", vagyis a mai Facebook. Ha most 2021 van, akkor hogy lehet a 17 éve indult közösségi portálon 20 éve az ismerőse a csaj? 🤔
2021. aug. 8. 00:00
 28/31 A kérdező kommentje:
Most mondtam egy számot, honnan tudnam egesz pontosan??? Sok éve az biztos, legalabb 15 eve , a baratom mondta
2021. aug. 8. 08:55
 29/31 anonim ***** válasza:
Nah, a hozzászólásokból ítélve megint bebizonyosodott, hogy minden férfi utálatos.
2021. aug. 8. 11:43
 30/31 anonim ***** válasza:
Lehet van köztük valami. Főleg abból következtetem, hogy össze akarta hozni a négyes talit. Szóval közel van a párodhoz az biztos. Én is és a szeretőm is ezt csináltuk régen. Próbáltuk megalkotni a négyes talit.
2021. aug. 12. 10:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!