Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez fölöttébb gyanús szerintetek is?
Ha a pasitokra ráírna este 22 óra után egy volt egyetemi évfolyamtársa, egy nő, aki 20 éve a facebookján van, bejelenti, hogy a férje most ment el üzleti útra. Nem tudom miert tartozott ez éjjel a barátomra. Mi 3 hónapja vagyunk egyutt. A nő azelőtt nekem is írkált, hogy találkozzunk és csináljunk közös programokat négyesben
Arra gondolok, ha nincs e köztük szexkapcsolat, évek óta, mert a férje a nőnek elég málészájú, a nő hordja a nadrágot és idősebb is mint a nő.
Inkabb nem mondok semmit.
B@sznak. Ez így igaz!
Amugy mi kozod van hozza hogy ki ír neki? Hogy láthatod? Van hozzá közöd?
Ha a párod magannyomozo akkor lehet megfigyeli a hõlgyike parjat es azert irta neki a néni😁
Én kiraknám a pasit ha egy ilyet látnék. Nem az a baj, hogy egy nő ráír, nem is az, ha netán este teszi. Én is beszélek férfi ismerősökkel néha este. De ilyet hogy most lépett le a férje..:D miért is kell ezt éjjel megosztani?:)
Az a baj én már annyi mindent láttam, hpgy nem is érdekel a kamu mellébeszélés és kiraknám a fenéba, ha gyanús beszélgetéseket látnék vagy furán viselkedne a pasi
És mentetek, közös programra?
Lehet fel akarta mérni a riválisát, nem?
Azt elmondod hogy neked ahoz mi kozod van hogy ki ír neki? Miert engedi hogy megnézd? Semmi kozod hozza! :)
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!