Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez fölöttébb gyanús szerintetek is?
Ha a pasitokra ráírna este 22 óra után egy volt egyetemi évfolyamtársa, egy nő, aki 20 éve a facebookján van, bejelenti, hogy a férje most ment el üzleti útra. Nem tudom miert tartozott ez éjjel a barátomra. Mi 3 hónapja vagyunk egyutt. A nő azelőtt nekem is írkált, hogy találkozzunk és csináljunk közös programokat négyesben
Arra gondolok, ha nincs e köztük szexkapcsolat, évek óta, mert a férje a nőnek elég málészájú, a nő hordja a nadrágot és idősebb is mint a nő.
#9.
Ehez sincs közöd.
Lehet olyan munkaja van ( magannyomozo^^ ) hogy neked ahoz semmi kozod mert 3. Ember vagy ;)
Esetleg olyantol kap uzenetet ami terád nem tartozik. ( autoval kapcsolatban, vagy esetleg neked szervez meglepit)
Nem. Nem b.ok félre.
De van olyan amihez semmi kozod. :)
Mondjuk hogyha a ferjednek kicsit jobb genetikaja lenne es keresnék hívnák írnanak neki hogy van egy kis melo (dicoban kidobo vagy elkell csipni valakit vagy vagyonvedelem) es írnanak neki akkor mikor ő pont furdik akkor nem hiszem hogy tul sok kozod van megnézni. Mivel valaszolni se tudsz rá. Eloszor tudd meg hogy milyen celbol kapja az uzenetet aztan harcolj.
Lehet a nőci ferjet megakarja verni a kerdezo parja es azert adta neki a forro drotot ha ugyse szeretik egymast.
Vagy 3ast akar a kerdezo parja.
Vagy ha kell, kinyomozom Neked kerdezo😎
Ui: nem gyanús:)
Akkor írt rá, amikor én munkában voltam, éjjeli túrában. Tehat tudhatta, hogy nem vagyok mellette.
Barátom mindent tagad, hogy neki nem kéne az a nő soha meg hogy unja magát azért írkál
KERDEZÔ
Nyugodj meg
Tudod miert?
Mert ha megakarna huzni megtenné nem csak írná ;)
Ffikent mondom. Nem írogatjuk csak megtesszuk:)
Szoval keep calm
Honnan tudod hogy el is ment hozza?
Nem!!!
No para
Ha dugná akkor direktbe nem hagyna nyomokat mondjuk ezt az uzenetet direkt kitorolne
Meg nem is irna hanem hívná es azt is torolne
Es
Nem is fedte volna fel h ismerik egymast
Kivan zárva
Akkor felj ha egydul kocsiba ul akkor mikor lehetne veled is!
Na akkor! Akkor dugni megy.
🤞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!