Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez fölöttébb gyanús szerintete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez fölöttébb gyanús szerintetek is?

Figyelt kérdés

Ha a pasitokra ráírna este 22 óra után egy volt egyetemi évfolyamtársa, egy nő, aki 20 éve a facebookján van, bejelenti, hogy a férje most ment el üzleti útra. Nem tudom miert tartozott ez éjjel a barátomra. Mi 3 hónapja vagyunk egyutt. A nő azelőtt nekem is írkált, hogy találkozzunk és csináljunk közös programokat négyesben

Arra gondolok, ha nincs e köztük szexkapcsolat, évek óta, mert a férje a nőnek elég málészájú, a nő hordja a nadrágot és idősebb is mint a nő.

2021. aug. 7. 21:36
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
55%
Csillagvirág majd akkor kezdj el aggódni ha olyankor ír amikor feltételezi hogy nem vagy ott a pasid mellett. Ha kúrni akarna vele, akkor pénteken v. hétfőn munkaidőben közölte volna vele. Nyilvánvalóan szoros köztük a drót, ugyebár ők 10 éve ismerik egymást, ti meg 3 hónapja. Bár van egy olyan megérzésem, hogy a ti kapcsolatotok nem fog 10 hónapig sem tartani... Főleg akkor ha a helyett hogy a pasiddal megbeszélnéd a dolgokat, inkább Sherlockot játszol és kutakodsz a telójában!
2021. aug. 7. 22:05
 12/31 anonim ***** válasza:
66%
#8: igen, ő tehet róla. Ha nem lenne köztük olyan kapcsolat, a nő nem jelentené be, hogy x napig nem lesz otthon a férje:) nyilván nem véletlen írta pont a kérdező párjának. Én se írom meg a szomszédnak meg 5 másik embernek kéretlenül random éjjel, hogy elutazik a párom:)
2021. aug. 7. 22:05
 13/31 anonim ***** válasza:
37%

#9.

Ehez sincs közöd.

Lehet olyan munkaja van ( magannyomozo^^ ) hogy neked ahoz semmi kozod mert 3. Ember vagy ;)

Esetleg olyantol kap uzenetet ami terád nem tartozik. ( autoval kapcsolatban, vagy esetleg neked szervez meglepit)

Nem. Nem b.ok félre.

De van olyan amihez semmi kozod. :)

2021. aug. 7. 22:06
 14/31 anonim ***** válasza:
66%
#13: persze lehet hogy amerikai titkosügynök a férje és épp az CSI miami helyszínelőket megszégyenítő ügyeket göngyölít fel éjjel:) de azért hülyének se kell lenni. Az tény, hogy a pasik 90%a félremegy a kapcsolatban. Nem árt nyitott szemmel járni. Ha valami gyanús, az gyanús. Nem azt mondom, hogy kutakodni kell, nyomozni stb mert nagyon nem. Az nincs rendben. De ha vannak olyan jelek, azokat igenis nem szabad ignorálni. De látom a csalfa pasik összetartanak címen nagyon harcolsz hogy mit képzel a kérdező, hogy rajta merte kapni a párját. Nem is a pasi a szar, hanem a nő nem igaz? Miért vette észre? Hogy képzeli, hogy (valoszinuleg) lebukott miatta a pasi?:D
2021. aug. 7. 22:13
 15/31 anonim ***** válasza:

Mondjuk hogyha a ferjednek kicsit jobb genetikaja lenne es keresnék hívnák írnanak neki hogy van egy kis melo (dicoban kidobo vagy elkell csipni valakit vagy vagyonvedelem) es írnanak neki akkor mikor ő pont furdik akkor nem hiszem hogy tul sok kozod van megnézni. Mivel valaszolni se tudsz rá. Eloszor tudd meg hogy milyen celbol kapja az uzenetet aztan harcolj.

Lehet a nőci ferjet megakarja verni a kerdezo parja es azert adta neki a forro drotot ha ugyse szeretik egymast.

Vagy 3ast akar a kerdezo parja.

Vagy ha kell, kinyomozom Neked kerdezo😎

Ui: nem gyanús:)

2021. aug. 7. 22:17
 16/31 A kérdező kommentje:

Akkor írt rá, amikor én munkában voltam, éjjeli túrában. Tehat tudhatta, hogy nem vagyok mellette.

Barátom mindent tagad, hogy neki nem kéne az a nő soha meg hogy unja magát azért írkál

2021. aug. 7. 22:37
 17/31 anonim ***** válasza:
93%

KERDEZÔ

Nyugodj meg

Tudod miert?

Mert ha megakarna huzni megtenné nem csak írná ;)

Ffikent mondom. Nem írogatjuk csak megtesszuk:)

Szoval keep calm

2021. aug. 7. 22:42
 18/31 A kérdező kommentje:
És nem kell írásban egyeztetni előre, kedves 17 es? Férjes nőt nem lehet csak úgy meghúzni akármikor
2021. aug. 7. 22:44
 19/31 anonim ***** válasza:
68%

Honnan tudod hogy el is ment hozza?

Nem!!!

No para

Ha dugná akkor direktbe nem hagyna nyomokat mondjuk ezt az uzenetet direkt kitorolne

Meg nem is irna hanem hívná es azt is torolne

Es

Nem is fedte volna fel h ismerik egymast

Kivan zárva

Akkor felj ha egydul kocsiba ul akkor mikor lehetne veled is!

Na akkor! Akkor dugni megy.

🤞

2021. aug. 7. 22:50
 20/31 anonim ***** válasza:
67%
Én dobnám a pasit a helyedben. Találsz jobbat.
2021. aug. 7. 22:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!