Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szűz még a srác? Nekem gyanús.
Figyelt kérdés
Amikor megujjazott a seglyukam körül keresgélt elsőre,bàr sötét volt. Ez gyakran előfordul a tapasztalt férfiakkal is?2020. aug. 17. 18:46
1/10 anonim válasza:
Nem ég alaptalan nem fordul elő :D
2/10 anonim válasza:
Sötét volt nem? Mennyre volt sötét? Nem mindegy. Vagy a te fejed okozta a sötétséget és nem látta miatta, hogy hol a popsi lyukad?
3/10 anonim válasza:
Szerintem szűz volt vagy csak nagyon izgult :)
5/10 anonim válasza:
Milyen jó lenne ha az emberek szopásra, nyalásra tudnak használni a szájukat, hanem kommunikációra is🤔
Szóval kérdezd meg, mi honnan tudjuk. Ha már ujjaz, akkor csak van valami kapcsolat. Ha egy pár vagytok, akkor szomorú, hogy nem kommunikáltok, nem vagytok őszinték.
Ha meg kaland volt, akkor nem mindegy... Bár ezt kétlem, hogy ne lenne folytatás, különben nem érdekelne téged.
6/10 anonim válasza:
Utolsónak igaza van, a kérdező biztosan előbb szopott, mint beszélt volna vele erről.
7/10 anonim válasza:
inkabb szagolta volna a döglött halszagut,,hamarabb megtalálta volna
8/10 anonim válasza:
Legközelebb mond a pasinak, hogy ne keresse szemmel, csak szájjal, hamar meglenne neki.
9/10 anonim válasza:
Vagy csak simán meg akarta ujjazni a seggedet is, és felderítette a terepet.
10/10 anonim válasza:
Kérdező ezt így nem tudom megmondani, megkereshetem én is sötétben a segg lyukad? Megnézném, hogy megtalálom e. Én csak neked akarok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!