Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem gyanús? Újfajta pénzlehúzás lenne?
Figyelt kérdés
Facebookon felvett ismerősnek egy Olasz csaj és most angolul irkál. Hogy unatkozik, megnézném e kamerán meg ilyenek. Skype-ot kér.
Most ettől mit remél hogy fizetni fogok a látottakért, vagy egy haver szívat, avagy az is lehet hogy így rám izgult ez a kis pi csa?
2015. jún. 22. 21:31
1/8 anonim válasza:
csak egy bot, valószínű bankszámla adatokat halászik
2/8 anonim válasza:
Próbáld már ki, utána írd le a tapasztalataidat, és legalább mi okosabbak leszünk.
3/8 anonim válasza:
Lehet ez,lehet az is,de inkább pénz lehúzás van a dologban.
4/8 A kérdező kommentje:
Most azt írta csak barátkozni akar. Érdekes.. de miért nem jó neki a face chat? Minek bevonni a skype-ot?
2015. jún. 22. 21:37
5/8 David82 válasza:
Mert skypon, ha van webkamerád, élőben tud látni téged, és az más, mint egy chat, ahol csak a profilkép látható, meg az iromány.
6/8 anonim válasza:
Ne vedd be,nekem is írogatott gmail chaten vmi csajszi,én megmondtam neki,hogy csaj vagyok és hagyjon békén,de csak azért is kérte a skype nevemet,mert,hogy látni akarja a farkam o.O mondom ok...tuti valamilyen bot tiltsd le
7/8 A kérdező kommentje:
Benne van egy csoportban ahol én is. Egy olasz DJ aki eléggé elvont réteget vonz. Szóval nem egy trendi dolog + az előbb néztem hogy van három közös ismerősünk is. Tuti nem fake ezek után.
Ettől még gyanús persze, meg nem a legszebb kategória, kb 60 kiló lehet képek alapján. Ezek után ha a punijába nyúlkálna kamerában az se kötne le, én meg akárkinek nem mutatom magam és amúgy is ágyban vagyok már.
2015. jún. 22. 21:49
8/8 anonim válasza:
elkuldod privatban a skype cimet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!