Csak nekem gyanús ez?
innen van ( [link]
Izrael több mint kétszer annyi földgázt tud kitermelni mint mi, miközben háromszor kisebb. Ez teljesen logikátlan és ellenkezik az arányok törvényével, de valamiért mégis így van.
Szerintetek ahhoz lehet köze, hogy a gépeket, mivel földgázt lehet felfejteni a rendszerváltáskor fillérekért játszották át külföldi érdekeltségű cégeknek, akiknek az volt az érdekeltsége, hogy Magyarország ne tudjon önellátóvá válni(?)...
vagy inkább a kárpátmedencei talaj tudatos megrongálásához lehet köze, amit (mint az nyílt titok) évszázadok óta művel egy réteg?
(liberálisok kíméljenek a szkeptikus beszólásaikkal, a jobbosokat meg arra kérném, hogy nem menjen ez át ez a téma zsidózásba mert az a kérdés törléséhez vezet, előre is kösz!)
Most ez kamu kérdés, vagy tényleg ennyire szerencsétlen a kérdező?
Arra esetleg nem gondoltál, hogy egyes területeken adott nyersanyagokból több van, máshol meg kevesebb? Képzeld, Oroszországban több, mint 100-szor annyi kőolajat termelnek ki, mint nálunk. Ez is biztos azért, van mert az orosz csapatok belehugyoztak az olajmezőinkbe a kivonuláskor, amik ettől vodkává változtak.
Nem úgy van, hogy be tudnak fúrni valamelyik tenger alá ami a közelükben van és onnan lopják a gázt, kvázi a "közösből"?
Én sem szeretem a zsidókat, de a magyar földgáz tartalékot konkrétan azért nem tudjuk kitermelni, mert nem lenne gazdaságos. Túl mélyen van és nehéz lefúrni oda. Ha fejlődik a technológia, talán megéri nekikezdeni. Addig viszont csak ráfizetéses lenne.
Örülj neki, hogy legalább találtak egy kis olajat mostanában Szeged környékén. Az is valami...
"a kárpátmedencei talaj tudatos megrongálása" "évszázadok alatt", és ezt mégis hogyan csinálták? Hol vannak a bizonyítékok ha ez egy "nyílt titok"?
Mik a talajrongálás konkrét tanújelei? Mikor és hol történtek?
"Izrael több mint kétszer annyi földgázt tud kitermelni mint mi, miközben háromszor kisebb. Ez teljesen logikátlan és ellenkezik az arányok törvényével, de valamiért mégis így van."
Sőt, Luxemburg áll az európai GDP/fő lista élén és mégis milyen kis ország!
Ez nekem gyanús, határozottan gyanús! Itt nem klappol valami!
Nem kéne elintéznünk őket, amíg nem késő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!