Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőm megdugja a fenekemet rendszeresen egy felcsatolhatósal az szégyen?
Aki meg akarja mondani a másiknak hogy mitől lesz férfi és mi a bzis, az vagy egy komplexusokkal teli éretlen kisfiú aki állandó "jobb vagyok nálad mert a saját szabályaim szerint férfibb vagyok mint te" fszméregetéssel akarja becsmérelni a másikat, vagy egy látens homoszexuális, vagy mindkettő.
Különben is, a heteroszexualitás és a férfiasság mióta egyenesen arányos? Vannak klasszikus értelemben véve férfias melegek, és nyámnyila, anyámasszonykatonája heteró pasik is.
Kérdező. Igenis férfias dolog hogy van prosztata a fenekedben, mint az összes többi férfinek. És az is nagyon férfias dolog, hogy fel mered vállani hogy élvezed az izgatását. Férfias dolog, hogy nem macsóskodsz a szexben, hanem mersz kiszolgáltatott lenni. Ne gyakorin keress megerősítést. Éld és élvezd az életed azzal akit szeretsz, az egyik kedves kommentelőhöz hasonlókkal pedig ne törődj se itt, se az életben. Macsóskodjanak csak maguknak, az összes vágyukat keserűen elnyomva.
Szégyen a sok fantáziátlan beszűkült többségnek. Valaki szerint meg inkább büszkeség, hogy találtál nőt ilyen játékokra és meg is tette neked! Feltéve, ha az a nő jól is néz ki. Én komolyan irigylem azt a férfitársam, aki egy számomra vonzó, izgató nővel ilyen kemény játékokat tud megélni :)
(A gyengébbek kedvéért: Ha nővel élsz nemi életet, nőre izgulsz, akkor az egészben semmi bzis nincs. A melegek anatómiája nem más, mint a heteróké, neked is ugyanott lehet erogén zónád, prosztatád. Ha nő okoz felizgulást és kielégülést akkor annak semmi köze a "melegséghez". Az lenne bzis, ha férfi testre izgulnál, férfiakról fantáziálnál, stb) Ez a játék inkább a női dominanciáról szól, valamint a prosztata ingerlésről.
Nem tartom bu.zis dolognak, csak keressük mi lehet még jó a szexben.
Nő vagyok és már mi is beszélgettünk ilyen dolgokról a párommal, de még csak nagyon kezdeti fázisban vagyunk. Számomra nagyon izgató, hogy egy teljesen más és új formában adhatok neki örömet. Ettől ő még nekem férfias, mert a férfiasságot nem ez határozza meg… ezt csak a kisfiúk gondolják így…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!