Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőm megdugja a fenekemet rendszeresen egy felcsatolhatósal az szégyen?
Figyelt kérdés
Ha kiderülne az szégyen lenne? Nem bzis? Rendszeresen meg szokott rakni még pedig elég rendesen. Én viszont nem dughatom a fenekét.2021. aug. 6. 12:33
2/17 anonim válasza:
Mégis hogyan derülne ki? Ne dörgöljétek mások orra alá a szexuális életeteket,és minden oké.
3/17 anonim válasza:
Elég szégyen, azt felejtsd is el, hogy férfinek nevezd magad!
4/17 A kérdező kommentje:
3. De izgat hogy egy nő teszi ezt velem.
2021. aug. 6. 12:39
5/17 anonim válasza:
Az mindegy, a férfi mivoltodnak már vége.
6/17 anonim válasza:
Akkor is szégyen, ha élvezed... innentől kezdve egy lépés, hogy egy igazi farokra vágyj.
7/17 anonim válasza:
Addig lennél a párom még ezt meg nem mondod. Számomra nem férfi aki seggbe rakatja magát.
8/17 anonim válasza:
Ezt a sok kérdést a felcsatolhatósról mind ugyanaz az ember teszi fel?
9/17 anonim válasza:
Szerintem nem, inkább csak bevállalós, bár az is igaz, hogy nálunk is részese a férfianál a kapcsolatnak, plusz mi még a prosztatamasszázst/milking-et is szoktuk csinálni.
Nem kérek privit.
L
10/17 anonim válasza:
BDSM kedvelőként ennél meredekebb dolgokat is láttam már, így speciel engem nem érdekelne, de az emberek többsége pont úgy látná ahogy leírtad. Viszont mi köze bárkinek is ahhoz, hogy ti mit csináltok az ágyban??? Ha normál módon dugtok akkor sem kötöd a kollegák, vagy a szomszéd Bözsi néni orrára hogy húúúú hátulról nyomtunk egy 20 percest és utána ráspricceltem a fenekére, ugye ez nem gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!