Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz nők, akiket a külsejük...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz nők, akiket a külsejük tart vissza, mivel van gondjuk?

Figyelt kérdés

Titeket miben hátráltat a külsőtök (vagy éppen az, hogy nincs önbizalmatok)?

Melyik részetek csúnya vagy nem elég vonzó, és miért? Mikor, és hogyan jöttetek rá? Szerintetek ennek a testrésznek mekkora jelentősége van a férfiak szemében, amikor az összképet látják?

Fiatalabb vagy idősebb fiú előtt mernétek inkább megnyílni? (Most nem a szexre gondolok, hanem akár meztelenségre vagy valami köztes dologra)

Most hány évesek vagytok, és ha eddig nem mertetek semmit tettlegeset lépni a párkapcsolat/szexualitás irányába, akkor hogyan és mikor -meg legfőképp mitől- fog ez megváltozni?

Aki nem akar egy zsáknyi ajánlatot kapni, az leírhatja a választ nekem privátban is. Csak őszintén ;-)

2021. júl. 3. 23:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
kövér vagyok
2021. júl. 4. 00:37
 2/6 anonim válasza:
43%
Az pedig nem gond, sokan buknak a kövér nőkre...csak egyébként szégyellik és félnek együtt mutatkozni utcán :/ 35f
2021. júl. 4. 10:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
#1 Van egy munkatársam, 160 centi mellé 100+ kiló. Egy hatalmas nagy segg, elefántcomb és toka az egész nő, semmi melle nincs. Mióta ismerem mindig van valami faszija. Tehát általában nem a kövérségből hanem az abból adódó önbizalomhiányból adódik az hogy valaki nem talál párt.
2022. aug. 25. 12:49
 4/6 anonim ***** válasza:
#3 Na meg sok nő válogatós, és hiába túlsúlyos, inkább van egyedül, mint egy számára max 10/2-es pasival.
2022. nov. 18. 03:51
 5/6 anonim ***** válasza:

4-es!

Biztos hogy a "valogatósság" a valid érv? Nem lehet hogy inkább szándékosan keresnek kifogás(olható dolgoka)t a férfiakban? 🤔 Hiszen ha megvan miért nem jó (ő sem!), akkor nem kell izgulni mi lesz ha majd...

...mert szóba sem kerül hogy vele eljusson valaha az ágyig

Erről nagyon szívesen beszélgetnék az érintettekkel.

2022. nov. 18. 10:11
 6/6 anonim ***** válasza:
#5 egyáltalán nem erről van szó, de nem fogok nézegetni egy 10/2-est, és van önkritikám így ki sem kezdek a számomra 10/8-10-essel, mert tudom, hogy max 10/5-ös vagyok.
2022. nov. 18. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!