Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagnál szebb lányoknak milyen külsejű fiúk jönnek be?
Figyelt kérdés
2021. jún. 28. 06:39
2/10 anonim válasza:
Mi számít az átlagnál szebbnek? Lehet, hogy akit te nagyon szépnek tartasz, nekem nagyon nem tetszene.
4/10 anonim válasza:
Nincs olyan hogy átlagnál szebb, mert mindenkinek más a szép 🤷♂️
5/10 anonim válasza:
A haja legyen divatos, legyen borostás vagy lehet kisebb szakálla, lehet kicsit izmos, de ne legyen túl izmos, illetve alkatra bejön ennek az ellentettje, nagyon tetszenek az idősebb férfiak kevésbé tökéletes alkattal. :) L
6/10 anonim válasza:
Hány száz privit kaptál 5-ös? :)
7/10 anonim válasza:
Magas, sármos, sportos, érett, sötét hajú (lehet őszülő), elegáns, humoros, intelligens
8/10 anonim válasza:
Jól van, megnyugodtam. Nektek is akkora igényeitek vannak pont, mint nekünk...
9/10 anonim válasza:
6-os, képzeld egyet sem kaptam! :)
5-ös voltam.
10/10 anonim válasza:
Sötét, göndör vagy hosszabb haj, szép, kifejező szemek, személyiséghez passzoló stílus és nem túl sportos, de nem elhanyagolt testalkat. Külsőre ez az ideálom, de ez mindenkinek más, és még nekem is változhat. Viszont legyen értelmes, lehessen vele "mélyebb" témákról, elméletekről beszélgetni. Merje kimutatni az érzelmeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!