Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nekem szégyen vagy a lánynak?
Volt egy lány aki borzasztóan tetszett első látásra és ez kölcsönös volt. Párszor találkoztunk de bizonytalan voltam magamban és lelépett a lány. Csók sem volt. Mostanában elkerült és lehet folytatná az ismerkedést. Nem gáz ez hogy engem "dobott" összejött egy fiúval, meg lehet voltak kalandok is majd most jó lennék mégis csak?
Szeretem őt mindig. De egy kicsit megalázónak érzem hogy ezt csinálta.
Ez amugy nekem szégyen vagy neki?
Hanyagold.
Később is megfogja tenni....
de ezen mit csodálkozol? bejöttél neki, de te azt sem tudtad mit akarsz és talált jobbat, vele vége, lehet már eldöntötted mit akarsz, vagy mégsem
ebből lehet szexkapcsolat is, komolyabb is, vagy megint pár körös tökölés miattad és lelép megint
Te írtad, hogy bizonytalan voltál magadban. Ha te is így látod, a lány is simán levehette, hogy nem vagy biztos abban, hogy akarsz-e tőled valamit, még szép hogy lelépett. Miért várna rád, amíg töketlenkedsz, hogy mit is akarsz?
De ezek szerint mégiscsak bejöhettél a lánynak, ha ezek után ismét próbát tesz veled. De ha megint csak félszívvel csinálod, ugyanúgy ott fog hagyni. Na, az lesz neked a szégyen.
"Miért várna rád, amíg töketlenkedsz, hogy mit is akarsz?"
Jó de ha tetszem neki, meg esetleg még meg is szeretett akkor miért nem tud várni? Komolyan ennyire f@szhiányos egy lány?
Ha teszetosza kis rinyagép voltál, és meg sem merted csókolni, akkor nem értem min kattogsz.
A nők a határozott férfiakat szeretik, és nem azt aki még ovis szinten van, és a kézenfogva sétálás jelenti számára az aktust…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!