Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyen, ha egy férfi fizetett már lánynak/nőnek szexuális dolgokért ami nem feltétlen szex vagy akár csak szexért cserébe?
Szo szerint ertelmezve mar akkor fizetsz,a mikor meghivod randira es fizetsz az etteremert.
Amugy nem szegyen, a baratom egy prostival vesztette el a szuzesseget. Erdekesnek tartottam.
#7 bizony bizony! Ha a szex mennyiségét nézem, akkor jobban jártam akkor amikor prostinak fizettem, mint amikor a barátnő miatt fizettem...
De a remény hal meg utóljára, remélem találok olyan barátnőt akinél nem lesz így, vagy legalább is nincs álarca ami pár hónap után leolvad...
3# Nekem az lenne !
És mi ez a nyomorult szöveg hogy a barátnőért is fizetsz ?
Az hogy nektek nyomorult kapcsolatotok volt ne legyen már a világ hibája !
Érdekes nekem hol én hol a párom fizetett akár nyaralást akár vacsorát akár tankolást vagy akármit !
#9 azzal, hogy elhivsz egy not valahova, ahol te fizetsz, azzal megveszed az idejet abban a remenyben, hogy kesobb hajlando lesz veled szexelni. Senki nem fizetget csak ugy.
Ez nem nyomorult elet kerdese, csak erzelemmentes logika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!