Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor egy ferfi hajlamos a "turosodasra" akkor feltetlen mindig az? Bovebben lent.
Figyelt kérdés
A meleg nyari napokon fizika munkat vegezve (nem tudom h hajlam kerdese e) reggeltol estig ha valaki dolgozik azert estere igen csak erzodik a "ferfiassaga" .. a kerdesem az ha valaki ilyen akkor elofordulhat h ugyan olyan kemeny meleg atdolgozott nap utan tiszta es szag mentes farokkal zarja a napot?2017. jún. 6. 22:09
1/7 anonim válasza:
Ha a nap vegen megfurdik, akkor igen :D
Szerintem nincs olyan ember, akinek egy egesz nap utan patyolat tiszta es rozsaillatu lenne a nemiszerve. Akkor se, ha csak fekszik az agyban egesz nap.
3/7 anonim válasza:
Egy nap alatt egy standard broki nem túrósodik be, akármit dolgozol. (A kettőnek amúgy sincs köze egymáshoz.)
Ott valami EÜ-difi lesz, fszikám.
4/7 anonim válasza:
Ha egy kicsit figyel magára akkor nem. Napközben fél pillanat egy nedves wcpapírral megtörölni és máris friss és üde lesz, puncira is ugyanez vonatkozik.
5/7 anonim válasza:
"Tej, tejfehérje, étkezési só, kultúrák, tejoltó..." nem tudom min vagytok kiakadva. Hiszen a túróhó' kellett kultúra.
30/f
6/7 anonim válasza:
Túrós nem az egész napi munkától lesz, hanem inkább gombás fertőzéstől.
7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Annyival kiegeszitenem (mert latom nem mindenki szamara ertheto az idezojel hasznalata) h turosodas alatt azt ertem h bizonyos szintu testneve mindenkinek van...es az azert valljuk be nap vegere nyomot hagy vagy igy vagy ugy..kinek jobban kinek kevesbe.
2017. jún. 7. 11:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!