Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 35 év alatti nők! Tízes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 év alatti nők! Tízes skálán mekkora problémát jelentene számotokra, ha a párotok gyógyíthatatlan impotenssé válna?

Figyelt kérdés

1 - Egyáltalán nem jelentene problémát.

10 - Fontolóra venném a szakítást/válást.

2021. aug. 5. 17:15
A kérdező szavazást indított:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
26 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
53
2021. aug. 5. 17:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem akit nem zavarna ez az érdekes lenne... én mint pasi viszont felajánlanám neki, hogy szexeljen mással természetesen.
2021. aug. 5. 17:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon fontolgatnék. Ha nincs szex, vége.
2021. aug. 5. 17:36
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Több összetevős a dolog. ha pl. évek óta együtt vagyunk nem biztos hogy érdemes szakítani ezért főleg akkor hogyha jó kijövünk egymással.

De sajnos azt se bírom elviselni hogy valaki itt van mellettem és nem nyúl hozzám. Ha meg szeretem úgyse fogom megcsalni.

Ha meg csak egy két hónapja vagy esetleg egy éve vagyunk együtt akkor tuti szakítás.

2021. aug. 5. 19:03
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elég nagy probléma lenne, mert szexmániásnak tartom magam. 22 éves vagyok.
2021. aug. 5. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!