Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ismerkedés során mikor illik elmondani, hogy ha gyógyíthatatlan betegségem van?
Jelenleg ez nem látszik rajtam, tüneteimet is csak az veszi észre kívülről, aki sok ideje ismer. Hosszú távon viszont nem lehet tudni mi lesz, elképzelhető, hogy 10-15 év múlva járni sem fogok tudni.
Nyilván nem kezdhetek ezzel egy ismerkedést és nyilván ha komoly kapcsolatot szeretnék muszáj valamikor elmondanom, de szerintetek ez mikor optilis?
Én nem mennék bele, szörnyű lenne az egész egy alá-fölérendeltségi viszony amiből ki sem lehet lépni anélkül hogy rám ne vetülne a tapintatlanság vagy a gonoszság bélyege.
Akkor érdemes legkésőbb elmondani, mikor már érződik, hogy bepróbálnál egy kapcsolatot. Nem miután már centikkel a föld felett jártok, meg szerelmese dugtátok egymást, hanem kapcsolat előtt. Ha nem így teszel és nem fogadná el, akkor ugyan úgy meg pattan, mintha az elején kellett volna neki és nem lesz elég, hogy szarul is leszel, de még ott lesz az az érzés is, hogy a másik elárult téged, közben meg csak bepótolta a döntését, melynek lehetőségétől te megfosztottad. Ne nehezítsd a dolgod és legyél korrekt, ha komolyban gondolkozol.
33/f
Én tudom, hogy valószínűleg később problémákat fogok okozni, az az igazság hogy eddig még nem sikerült eljutni soha, mert ha komolyra fordult volna a dolog, mindig vagy azt éreztem, hogy bántom a közeledésemmel, vagy egyszerüen rettegtem attól, hogy elutasit az, aki kedvel és én is nagyon kedvelem.
Ebből hogy lehet vajon kilábalni? Nem csak önbizalmam kevesebb, de még azt is érzem, hogy ártok másoknak azzal, hogy ismerkedni próbálok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!