Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy dolgozzam fel, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy dolgozzam fel, hogy elhagyott a párom azért, mert kiderült, hogy gyógyíthatatlan betegségem van?

Figyelt kérdés

2 éve voltunk együtt.

22l 21f

2020. jún. 25. 12:17
1 2
 1/14 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
95%

Ez szörnyű, de őt is meg lehet érteni, valahol. Gyereket akar, gondtalan életet, nem akar már épp kilépve a tinikorból ilyen nagy dolgot cipelni más valakivel.

Valószínűleg nem te voltál élete szerelme, annak átlagba az ember """elnézi""" ezt, és viseli ő is ezt a keresztet vele együtt.

De mi az a gyógyíthatatlan betegség? Sokszor azért ilyenkor derül ki, hogy valami olyan, ami majd talán öregként okoz gondot, vagy nem feltétlen akkor nagy életvitelbeli változással jár. Nekem is van gyógyíthatatlan immunbetegségem, aztán meg reggel egy 200 ft-os gyógyszerrel le van tudva, mégis mondhatni rá akkor ezt is....

2020. jún. 25. 12:41
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Úgy, hogy ez egy jó ürügy volt neki, alapból nem szeretett. Én ha valakibe szerelmes vagyok, es elveszti a jobb karját akkor sem hagyom el, sőt támasz lennék, és azon lennék minél hamarabb elfogadja magát, megkönnyítsem a mindennapjait. Ha téged elhagyott akkor nem is szeretett. 1-2 év múlva ugyan ez lenne csak más indokkal.
2020. jún. 25. 12:50
 3/14 anonim ***** válasza:
28%
ÉN, ha beteg lennék, magam küldeném el a páromat. De úgy, hogy soha többé ne keressen. Pl.: Mikor hazajön, rajtakapna 2 csajjal, vagy hasonló, de nem engedném, hogy mellettem legyen, és végig nézze a haláltusámat.
2020. jún. 25. 12:54
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előzőekkel. Azért hagyott el, mert nem szeret, mint a szakítások többségében, teljesen felesleges magadban keresni a hibát.
2020. jún. 25. 12:57
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom..de hidd el, jobb, hogy ez időben kiderült. Nem szeretett.
2020. jún. 25. 12:58
 6/14 anonim ***** válasza:
11%

22l 21f

Ezt még nézni is rossz! Melyik vagy te és melyik ő?

2020. jún. 25. 13:11
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 4 db gyógyíthatatlan betegségem van, olyan értelemben, hogy nem lehet meggyógyítani. Viszont együtt lehet élni vele különösebb hatása nincs a napi életvitelre, életem végéig gyógyszereket kell szednem, de az életkilátásaimat nem rontják. Ezek közül 3 db megvolt már, mikor a férjemet megismertem, ő ezek tudatában vett el, sőt azóta "szereztem" egy újabbat. Egy olyan betegség, ami nem gyógyítható, de kezelhető, nem befolyásolja feltétlenül a párkapcsolatot. Őszintén remélem, hogy nálad is erről van szó. Valószínűleg nem volt több ebben a kapcsolatban, betegséggel vagy anélkül. Lesz még olyan, hogy véget ér egy kapcsolatod. Adj időt magadnak az elgyászolására, nyugodtan legyél szomorú. Ha lezártad magadban ezt a kapcsolatot, elmúlik az érzés, és nyitott leszel más kapcsolatra. Előtted az élet. Őszintén remélem, hogy így van. Ha az életkilátásokat is befolyásoló betegségről van szó, akkor nem tudok okosat mondani, csak annyit, hogy esetleg egy jó szakember, pszichológus, például talán segíthet. Ne egyedül küzdj, kérj segítséget.
2020. jún. 25. 13:32
 8/14 anonim ***** válasza:
78%

Kevés az infó.

Rák vagy meddőség? Herpesz vagy SM? Mert nem mindegy!

2020. jún. 25. 13:44
 9/14 anonim ***** válasza:
91%
Hát azért egyáltalán nem mindegy, mi az a betegség. Ha pl. egy éven belül tolókocsiba kényszerülsz és egy életen át emelgetnie, kiszolgálnia kell, akkor nem ítélkeznék fölötte, főleg nem ilyen fiatalon.
2020. jún. 25. 14:52
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a lány kérdezte. Figyi aki ezért elhagy valakit azért egy könnyet sem érdemes ejteni. Próbálj inkább arra koncentrálni, hogy miket akarsz megélni!
2020. jún. 25. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!