Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti ha tudnátok hogy gyógyíthat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ha tudnátok hogy gyógyíthatatlan betegek vagytok és már nincs sok hátra elköszönnétek az exeitektől akikkel jó kapcsolatot ápoltok?

Figyelt kérdés
2020. márc. 16. 14:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok híve az ilyen látványos gesztusoknak. Elbúcsúznék azoktól, akik igazán közel állnak hozzám, azoktól is csak ha tudom, hogy már biztosan nem találkozunk többé.
2020. márc. 16. 14:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok rossz viszonyban egyik exemmel sem, de annyira közeli kapcsolatban sem többé, hogy ez őket mélyen érintse. Szóval nem.

Nyilván más azoknak, akiknek közös gyerekeik vannak, nekem házasságom se volt.

2020. márc. 16. 14:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én őszinte lesz kinyírnám magam (leépülni és végleg elgyengülni rosszabb, mintha még te döntheted el, hogy véget vetsz az életednek) és csak a szűk családi körtől köszönnék el meg a páromtól és a legjobb barátomtól senki mástól az exeket meg ki nem szrja le? Persze nem vagyok ilyen helyzetben mielőtt valaki suicid hajlamokkal vádolna igenis életigénylő nagyon is vidám figura vagyok :D
2020. márc. 16. 14:52
 4/8 anonim ***** válasza:
68%
Nem. A maradék időm nem istenbarmaival tölteném
2020. márc. 16. 16:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogok elköszönni.

Miért tenném? Ha jó viszony van, tudják az állapotom, akikkel meg nem, akkor minek terheljem őket ezzel.

Ami még visszavan, azt pedig fontos dolgokkal fogom tölteni, a családommal.

2020. márc. 16. 17:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Akit már nem érdeklek, arra nem pazarolnék energiát...
2020. márc. 16. 20:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Akivel tartom a kapcsolatot, attól elköszönnék.
2020. márc. 16. 20:43
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Akivel rendszeres és jó kapcsolatban vagyok, annak elmondanám, hogy mi a helyzet - mindegy, honnan ismerem őket és milyen jellegű a kapcsolatunk. Nem csinálnék belőle érzelgős, drámai búcsúzkodást, de elmondanám nekik.
2020. márc. 16. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!