Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon gáz egy ilyen alak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz egy ilyen alak?

Figyelt kérdés

Szóba se állnátok hasonlóval?

[link]

2021. aug. 5. 16:36
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
74%
30 de hisz beteges.. ezzel az erővel egy 70 éves elszáradt öregasszonyka is lehetne ahogy kinéz szegény :(
2021. aug. 5. 21:38
 32/39 anonim ***** válasza:
66%

Lehet a kérdező azt gondolta tele lesz itt olyan kommentekkel, hogy álomszép és jajj hát pont ez a tökéletes és gyönyörű és kívánatos, szexi stb. és most csalódott, hogy egészen más irányba mentek a hozzászólások.

Nyugi, biztosan van akinek az ilyen testalkat jön be, másoknak meg másféle. Szerencsére nem vagyunk egyformák :) így mindenki talál olyat ami neki tetszik külsőre, belsőre

2021. aug. 5. 22:45
 33/39 anonim ***** válasza:
21%

Azért képzeljétek csak el egy 75 C-s mellel. Iszonyat jól nézne ki.

Látszik, hogy sportolsz, szép a bőröd, izmos a combod. Nem rossz ez, csak egy cseppet vékony. De egyáltalán nem undi, mint ahogy egyesek írják.

2021. aug. 6. 00:58
 34/39 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem nem gáz egy ilyen alkat. Nekem kimondottan tetszik. Nyilván eltérőek az emberek ízlései, véleményei.
2021. aug. 6. 07:10
 35/39 anonim ***** válasza:
59%
33 akkor sem nézne ki jól mert az összes csontja kilóg mint egy éhező menekültnek. Nem sportol, hanem éhes. Ezért kórosan sovány.
2021. aug. 6. 08:30
 36/39 anonim ***** válasza:
30%

Számomra picit vékony, de jó!

Egyébként ne legyél dühös kérdező, különböző napokon, különböző időben teszed ki kérdésed, meg fogsz lepődni, hogy más más választ kapsz, lehet holnap ki teszed, agyon lesz istenitve!

2021. aug. 6. 09:08
 37/39 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem alapvetően nincs gond az alakoddal. Néhány kilót felszedhetsz, az nem fog rontani semmit. ;) Egyébként ahogy nézem, még az arcod is szép, az alapján, amennyi látszik belőle.

Viszont az érdekelne, hogy esetleg rövidtáv futó vagy? Mert a lábaid erről árulkodnak. :D

De a stílusodon azért van még mit csiszolni. "Attól, hogy valaki hülye, neked nem kell annak lenned" és ez mindenre igaz.

2021. aug. 6. 11:22
 38/39 anonim ***** válasza:
53%

"Aki azt írja hogy normál testalkat az nem tudom melyik képet nézi. Van a nő 45 kg jó indulattal. Ez nem felnőtt női testsúly hanem 14-15 éves lány testsúlya"

Párom 152 magas, és 45 kiló. Igen, gondolom 90 kilósan mint az átlag magyar cullák jobban elfogadnád....

2021. aug. 6. 17:34
 39/39 anonim ***** válasza:
46%

#38!

A te párod ilyen vékony mint a képen a nő? Ha igen akkor szomorú, pár kiló + és jobban nézne ki. Ha viszont nem ilyen vékony látványra akkor nem értem a válaszod amit írtál!

2021. aug. 6. 17:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!