Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy pasinak se jövök be? Képpel.
Figyelt kérdés
A hétvégén is voltam strandolni, gondoltam hátha megismerkedem valakivel de semmi. Ekkora baj lenne a kinézetemmel? A popsimra büszke vagyok, nem értem tényleg...2021. jún. 21. 16:39
4/65 anonim válasza:
Kizártnak tartom hogy ez te lennél :)
5/65 anonim válasza:
Nem is nézel ki rosszul. Igaz az arcod nem látjuk, de az alakod az rendben van. Tényleg szép a popsid. Szerintem csak simán ilyen napot fogtál ki. Nem kell hogy mindig mindenhol pasik szolítsanak le. Megesik az ilyen. Majd legkozelebb valaki leszolit.
Ha esetleg szlovákai lennél írj rám, és elhívnálak egy randira :)
6/65 anonim válasza:
Te most komolyan abból vontad le ezt a következtetést, hogy egy strandolás során nem akartak százan megfektetni?
8/65 anonim válasza:
Nekem instant merevedésem lett ettől a képtől, pedig nem vagyok már tini.
9/65 anonim válasza:
Szerintem csinos vagy. Es ezt lanykent mondom...
10/65 anonim válasza:
???
Konkretan SEMMI nem latszik, a popsid se, csak annyi derult ki, hogy nem vagy kover. Ezek alapjan hogy vonjunk le barmilyen kovetkeztetest? Tegyel fel normalis kepet, ha epkezlab velemenyekre vagy kivancsi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!