Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy egy pasinak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egy pasinak se jövök be? Képpel.

Figyelt kérdés
A hétvégén is voltam strandolni, gondoltam hátha megismerkedem valakivel de semmi. Ekkora baj lenne a kinézetemmel? A popsimra büszke vagyok, nem értem tényleg...

2021. jún. 21. 16:39
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
100%

17-es: Ne oktatgasd az embereket, PONT.

A gyakorikerdesek azért van hogy becsületes emberek beszélgessenek hiteles módon. AZ OLYANOKAT, akik kamuznak meg trollkodnak, a moderátorok dolga lenne kiszűrni (ahelyett hogy az egészségügyi kérdésnél kiraknak csak azért valakit mert nincs 16, a barom trollok meg évek óta garázdálkodnak itt).

NEM naívság ráírni privátot ezekre. Mert valószínű lány csak nem róla van a kép. Attól még lehet vele beszélgetni.

2021. jún. 21. 17:04
 22/65 anonim ***** válasza:
88%

"Komolyan erdekelne, hogy ki mi alapjan dontotte el, hogy ez egy jo no."

Az alapján, hogy nagyjából okés a csaj, nem torz a teste, és akarnak egy könnyű dugást. Ennyi az egész. Semmi komolyság nincs mögötte, ha van, akk meg betegek. Amelyik férfi normális, tud csajt szerezni, magával foglalkozik, vagy élőben keresi a párt, nem itt a 100 férfi között írogat látatlanba egy csajnak hogy nagyon jó vagy ó igen én akarlak.

F

2021. jún. 21. 17:10
 23/65 A kérdező kommentje:
Annyira imadom, hogy itt nem linkelhet képet senki lány 120 kilós malacokon kívül, mert akkor egyből az a közvélekedés hogy tuti kamu... És nem nézhetek ki úgy, ahogy valójában. 🙆
2021. jún. 21. 17:11
 24/65 anonim ***** válasza:
85%
Mindenki saját maga teszteli az ilyeneket DE SENKINEK JOGA NINCS nyilvánosban ítélkezni! Akinek hozzértése van az google - ban megnézi a képet hogy netről van-e. Érdekes meglepetések szoktak lenni.
2021. jún. 21. 17:13
 25/65 anonim ***** válasza:
73%
Ahh, mi ez az önsajnáltatás. XD Valszeg százan írtak privit, meg kinyalták a segged. Ha annyira nárcisztikus és önsajnáltató vagy h ha nem dicsér mindenki és nem szólítanak le a strandon akkor már sírsz, akkor ott már gondok vannak.
 26/65 anonim ***** válasza:
89%
Ha tényleg te vagy a képen, akkor elismerésem. Nagyon csinos vagy 😇
 27/65 anonim ***** válasza:
59%
23, en elhiszem, hogy te vagy a kepen, de ez kanos nyomik fantaziajanak a beinditasan kivul semmire nem jo. Tegyel fel olyat, ahol normalisan latszik az alakod, esetleg vallald fel az arcodat is, es akkor szamithatsz normalis velemenyekre azzal kapcsolatban, hogy vajon miert nem rohamozott meg a strandon a ferfihad. De gondolom nem ez volt a cel, csak a magamutogatas.
2021. jún. 21. 17:15
 28/65 anonim ***** válasza:
63%
Jó nő vagy, semmi gond nincs veled. Ezt szeretted volna hallani? Gondolom igen. Majd lesz neked való bré nemsokára, ne aggódj te ezen.
2021. jún. 21. 17:16
 29/65 StevenUp ***** válasza:
70%

ma 17:11

Én voltam az első aki meg merte kockáztatni azt a felvetést, hogy nem te vagy a képen.

Az ok egyszerű.

A képen egy kellemes alkatú lány fürdőruhában napozik.

Gyakorlatilag 10-ből 9 fiú első szóra menne egy ilyen csaj alá. A tizedik meg a 9 fiú alá...

Tehát elképzelhetetlen a mai világban hogy egy ilyen nőnek ne legyen minden ujjára egy pasijelöltje.

Természetesen nem kell bizonyítani semmit, de továbbra is fenntartom hogy kérdéses a kép valódisága

30/65 anonim ***** válasza:
72%
Ha te vagy a képen, ha nem, csak azért raktad ki hogy fényezd az egódat arra hogy mennyien csorgatják rád a nyálukat, mert legutóbb nem kaptál elég figyelmet.
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!