Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy pasinak se jövök be? Képpel.
Figyelt kérdés
A hétvégén is voltam strandolni, gondoltam hátha megismerkedem valakivel de semmi. Ekkora baj lenne a kinézetemmel? A popsimra büszke vagyok, nem értem tényleg...2021. jún. 21. 16:39
41/65 anonim válasza:
Őszintén ha külsőleg nem jössz be a férfiaknak az oka lehet hogy:
-félénk
-nem az ilyen típusó nők tetszenek neki (bár inkább meleg, mert ez azért elég jó külső)
-arc (bár nem hinném hogy csúnya arcú lennél)
-lehet a bőr, szem, haj szín miatt.
Ha szemilyiség akkor nem tudom, mert nem ismerünk, de asszem csak a külsőről volt szó.
43/65 anonim válasza:
Nem egyedül voltál strandolni? Én szívesen mennék veled strandra.
45/65 anonim válasza:
Én olyan szívesen rácsapnék, majd jó erőset belemarkolnék abba a jó kis hátsóba.
48/65 anonim válasza:
41-es vagyok, amúgy félre ne értsd jól nézel ki, csak hát az emberek nagyon különbőznek, és hát valakinek a pálcák, valakinek a molettebek jönnek be. De amúgy szertinem férfiak 80-90% bejösz.
49/65 anonim válasza:
Az a baj, hogy felszínes vagy. Nincs felépült, kidgozott személyiséged, csak amit még 6 éves korodra megírt a környezeted, meg a gyermeki tusatalattid.
Kitakarod az arcodat? Hogy mondjuk így meg, hogy mi baj a személyiségeddel? Ja hogy neked nem ez számít. Akkor miért akarsz kapcsolatot? A kapcsolatok két egyéniség, személyiség között jön létre. Két test magába még élettelennek számít.
50/65 anonim válasza:
#49 Te sem vagy semmi, ezt mind leszűrni egy ártatlan képből. 🤣👌
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!