Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/39 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép az alakja.
40/f
12/39 anonim válasza:
nagyon csontos, husisabbak jönnek be
13/39 anonim válasza:
Ma már 1x elmondtam egy másik kérdezőnek, hogyha önkép zavarja van kezeltesse. Hasonlót tudok neked is javasolni. Keress fel szakembert, beszélj vele erről!
14/39 anonim válasza:
13 inkább a mekdonálcot kell felkeresnie ennek a némbernek
15/39 A kérdező kommentje:
"Anorexiás", "Mekibe kellene ennie", miért nincs az oldalon olyan szabály, hogy a hülyéket kitiltják örökre?
2021. aug. 5. 17:12
16/39 Noren1989 válasza:
Csontsovàny ez a lànyka, de az àlla pl szimpatikus.
17/39 anonim válasza:
Akkor te kérdező örök tiltást kapnál. Vallás a kritikát mert ez a való a képről. Többségének NEM tetszik mert csont és bőr a képen a nő!
18/39 anonim válasza:
15 minek teszed fel magad ha nem bírod a kritikát? Itt aztán teljesen őszinte, nyers kritikát kapsz. Inkább fogadd el, és szűrd le belőle azt amit tudsz, de ne sértődj meg rajta. Örülj annak, hogy itt megkapod a ridegvalót, mert élőben ezeket senki nem fogja a szemedbe mondani
19/39 A kérdező kommentje:
#17 Még mindig közelebb áll az ilyen alak a normál, egészséges testhez, mint az átlag magyar okádék formája.
2021. aug. 5. 17:19
20/39 anonim válasza:
Imádom ezt a nőt xd
Kikéri a véleményünket, és a 70% azt mondja nem jön be ez a test már idióták vagyunk, ez nájsz.
És mi csak elhizott átlag magyarok lehetünk.. szerintem ha küldenék neked egy képet hogy nézek ki, leolvadna rólad a kis bugyika, de mást nem tennék nyugi, nem kapsz privit, nem szeretem ha kopog a Gyulai bent, szeretem ha zsir süti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!