Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Taszító a "hipdips"?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Taszító a "hipdips"?

Figyelt kérdés
Azaz csúnya,ha a lánynak nem gömbölyű a csípője,hanem a comb és a csípő között bemélyedés van? Vékony vagyok,mindig meg voltam elégedve az alakommal,de ez az egy nagyon zavar magamon,hogy nincs szép,nőies csípőm:( Férfiak,nektek kevésbé attraktív egy lány ettől?

2021. máj. 26. 16:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Nekem is ilyen, sose kaptam rá negatív megjegyzést.
2021. máj. 26. 16:14
 2/11 anonim ***** válasza:
58%

Egyáltalán nem! Sőőőt! Ettől lehetsz még sokkal vonzóbb is. Nyilván minden férfinak más és más az ízlése. Én úgy gondolom látatlanban is, hogy egy cseppet sem lennél kevésbé attraktív emiatt.

48Ffi

2021. máj. 26. 16:21
 3/11 anonim ***** válasza:
88%
szerintem nem annyira ezen múlik. nagyon nőies alak esetén is lehet hip dips, és akinek nincs comb-csípő közti bemélyedés, azok közt sem mindenki nőies alakú.
2021. máj. 26. 16:22
 4/11 anonim ***** válasza:
83%
Köszi kérdező, már legalább tudom, hogy milyen szóval kell rákeresni erre az alkatra, ugyanis nekem éppen ez tetszik! Soha nem hallottam ezt a kifejezést.
2021. máj. 26. 16:42
 5/11 anonim ***** válasza:
66%
Egyáltalán nem csúnya.
2021. máj. 26. 17:04
 6/11 anonim ***** válasza:
63%
Sose hallottam ezt a kifejezést, de az enyém is ilyen, és gyűlölöm, de ez van.
2021. máj. 26. 17:04
 7/11 anonim ***** válasza:
36%
Ferfiak tudat alatt a szeles csipore vannak kodolva erdeklodes teren, allitolag azert mert konnyebben tud szulni a noi egyen. Ez egy tudat alatti oszton. Ha egy ferfi valaszthatnak ket no kozott, aki hajszal pontosan ugyan olyan, viszont az egyik hip dipses, a masiknak gombolyu a csipoje, akkor a gombolyut valasztana. Viszont annyi mas noies vonal letezik ami meg lehet tokeletes, hogy ez az egy testi hiba meg nem lenne befolyasolo tenyezo a ferfiaknal, ha amugy rendben vagy. Ha kerek pl a feneked az barmit feledtetni tud.
2021. máj. 26. 17:25
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Rákerestem, jobbnál jobb nők képei vannak fenn ilyen hipdips-szel vagy mivel. Nem ezen fog múlni.
2021. máj. 26. 18:38
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb pasinak vonzóbb a gömbölyűbb forma, de nem ezen fog múlni a dolog:D emiatt nem leszel kevésbé vonzó, ahogy írta a 7es én is azt gondolom.

Viszont jó hír, h ezen lehet alakítani egy kis edzéssel. Persze csak ha téged zavar. Ha nem, akkor ne is foglalkozz a témával:)

2021. máj. 26. 18:59
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem taszító!
2021. máj. 27. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!