Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy otthonülős fiú minden...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy otthonülős fiú minden lánynak taszító?

Figyelt kérdés

Bulizni nem járok, meg nincsenek barátaim.

De persze nem 0-24ben vagyok itthon, mert dolgozom, biciklizni szeretek, kutyát sétáltatok. De nyugodtabb típus vagyok, és sokat vagyok itthon. Ez gáz a lányok szemében?

Hasoló lánnyal jönnék ki szerintem jól. De ilyen lányokkal hol tudnék ismerkedni.

20-23 körüli lányok valók hozzám.

2021. máj. 14. 21:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Nekem nem taszító. De az furcsa hogy nincsenek barátaid egyáltalán.
2021. máj. 14. 21:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el sok ilyen lány van, csak így sose fogtok egymásra találni. Nem taszító, ezen lehet változtatni akár közös programokkal.
2021. máj. 14. 21:40
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Minimálisak a szociális kapcsolataim, és mégis volt már barátnőm. A kérdés az, hogy nyitott vagy-e emberekkel kapcsolatot építeni. Ha igen, akkor nincs gond.
2021. máj. 14. 21:41
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Otthonülős lány vagyok, nekem aztán nem taszító, csak így tényleg nehéz rábukkanni egymásra.
2021. máj. 14. 21:42
 5/11 anonim ***** válasza:
88%
Én meg megyek bringázni, futni, mint a mérgezett egér, de elkoptak a barátok. Mondjuk elvagyok, mint a befőtt magam, de egy barátnő jó lenne már újra. Rég volt. 😄
2021. máj. 14. 22:12
 6/11 anonim ***** válasza:
Engem zavarna. Aktív vagyok, szociálisan eléggé könnyen a középpontba kerülök és gyakran én irányítom a kommunikációs helyzetet. Ezer meg egy hobbym van, dolgozom és tanulok is. Állataim is vannak. A férjem is ilyen. Ha otthon ülne túl sok lennék neki, nekem meg ő túl kevés.
2021. máj. 14. 23:25
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem taszító, de mivel nem találkozol emberekkel, nem ismerkedsz így nincs esélyed új embereket megismerni - köztük azokat a lányokat sem akinek emberileg szimpatikus lennél.
2021. máj. 14. 23:33
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem baj, sok lány van aki inkább otthon vagy egyedül tölti az idejét.
2021. máj. 14. 23:43
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem baj.Én sem járok bulizni de vannak baratnői.Én is otthonülős vagyok.
2021. máj. 15. 10:08
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Rengetegen otthon ülünk és várjuk, hogy a nagy ő bekopogjon holott lehet ő is pont erre vár. Nem jó ez így.
2021. máj. 15. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!